Gå till innehållet
Aktuellt

Reparationsarbeten på bansträckan Riihimäki–Tammerfors i februari

Trafikledsverket inleder reparationsarbeten på bansträckan Riihimäki–Tammerfors och detta inverkar märkbart på tågtrafiken. Reparationsarbetena utförs vardagar 8–28.2.2021 och då förekommer det avbrott i trafiken. På lördagar och söndagar trafikerar vi som normalt.

Under tiden för reparationsarbetena är vi tvungna att kl. 10–14 annullera alla turer inom närtrafiken mellan Riihimäki och Tammerfors. Vi är även tvungna att annullera en del av fjärrtågen under den här tiden.

De annullerade turerna under reparationsarbetet ersätts med en busstur i vardera riktningen.

Läs mer om trafikavbrottet och ersättande förbindelser på de ersättande bussarnas webbplats.

Reparationer på bansträckan Riihimäki–Tammerfors kommer även att utföras i maj, augusti och november. Vi berättar om hur dessa påverkar tågtrafiken före arbetena inleds.

Mer aktuellt