Hyppää sisältöön

Uudis­tamme palvelui­tamme

Matkalla kohti uutta

Tervetuloa uudistuneelle sivustollemme! Uudistuvan sivuston lisäksi teimme kokonaan uuden VR Matkalla -sovelluksen, joka sujuvoittaa jo lähes puolen miljoonan suomalaisen junamatkustamista. Lisäksi asemilla sinua palvelevat uudet, helppokäyttöiset lippuautomaatit.

Katso yleisimmät kysymykset

Mitä muutos tarkoittaa sinulle?

Uudistuva nettisivusto

Olemme uudistaneet tämän sivuston, ja kehitämme sivuston sisältöä ja palveluita edelleen. Palautteesi on meille tärkeää, joten olisi mahtavaa jos voisit kertoa meille, mistä tykkäät tai mikä kaipaisi kehittämistä.

VR Matkalla -sovellus

Uusi sovellus palvelee sinua henkilökohtaisesti matkasi joka käänteessä. Saat tämän matkakaverin puhelimeesi veloituksetta App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen käyttäjänä saat myös käytännöllisiä etuja.

Uudet lippuautomaatit

Uutuuttaan kiiltävät lippuautomaatit palvelevat sinua asemilla. Automaateissa on entistä suurempi näyttö ja niitä on nopea ja helppo käyttää kiireisissäkin tilanteissa. Olemme huomioineet suunnittelussa myös erityisryhmien tarpeet.

VR Matkalla on paras matkakaveri

VR Matkalla -sovellus on apunasi matkan joka käänteessä.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Veturi-asiakasohjelma ja nimi jäävät pikkuhiljaa pois, eikä Veturia enää ole uudella nettisivustolla tai uudessa sovelluksessa. Voit kuitenkin yhä kirjautua Veturi-tunnuksillasi kaikkiin digitaalisiin myyntikanaviimme.

Muutamme Veturi-asiakkuusohjelman vähitellen VR:n asiakkuudeksi, joka tulee palvelemaan sinua entistä paremmin. Kun asioit kirjautuneena, löydät lippusi, kuittisi ja matkasi nettisivuiltamme, Omat liput -kohdasta. Nämä tiedot ovat tallessa myös VR Matkalla -sovelluksessa. Toki voit aina ostaa verkkosivuiltamme liput myös kirjautumatta.

Lisäksi sovellus on etukorttisi. Viestit-osiossa on näin alkuun ravintolavaunun herkkuetuja, jotka saat näyttämällä sovellusta ravintolavaunun kassalla. Myöhemmin lisäämme mukaan myös muita mukavia etuja.

Tältä sivustolta löydät nyt sarjaliput sekä kertaliput lisäpalveluineen. Kausilippu löytyy uudistuneena VR Matkalla -sovelluksesta, luo siis VR tunnus ja lataa sovellus.

Osa palveluistamme, kuten yöjunien hytit, autopaketit, yritystuotteet ja liput Venäjälle löytyy vielä toistaiseksi vanhasta verkkokaupastamme, ohjaamme siis sinut sivuilta oikeaan paikkaan. Kehitämme palveluita pala kerrallaan, ja kohta seuraavaksi jatkamme rakentamalla näitä palveluita uusiin kanaviin.

Voit huoletta käyttää vielä vanhan mallisia pdf-lippuja tai mobiililippuja junissa, ja myös vanhan mallisen sarjalipun matkat pystyt varaamaan normaalisti vanhasta verkkokaupastamme.

Uudet myyntikanavamme eivät ole vielä valmiita. Kehitämme niitä jatkuvasti, ja lisäämme uusia ominaisuuksia ja tuotteita mukaan aina kun ne valmistuvat. Kannattaakin muistaa päivittää VR Matkalla -sovellus, kun uusi päivitys on saatavilla.

Poistamme vanhoja myyntikanavia ja sovelluksia asteittain. Kun julkaisemme uutta, voimme poistaa vanhaa.

Vanha sivustomme on nyt uudistunut. Vanha VR Mobiili -sovellus ei enää toimi, joten kannattaa luoda tunnus ja ladata uusi VR Matkalla -sovellus tilalle.

Olemme poistaneet myös lähiliikenteen vanhat digipalvelut, beta.vr.fi-sivuston ja VR Lähijunat -sovelluksen. Voit ostaa lähiliikenteen liput VR Matkalla -sovelluksesta ja tältä sivustolta.

Uudet palvelumme on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja vastaamaan tämän päivän tarpeita. Uusi värimaailma on raikas ja palvelut on suunniteltu helposti saavutettaviksi.

Tiesitkö?

Tähän mennessä uutta verkkosivustoa varten on tehty jo kilometrikaupalla koodia ja lisää kilometrejä on tulossa. Iso urakka, mutta eiköhän tästä selvitä!

Näyttääpä freesiltä!

Myös VR:n ilme on uudistuksen myötä raikastunut ja nuorentunut. Matkustaminen kanssamme on helppoa, mukavaa ja viihtyisää. Ja koska jokaisen onnistuneen junamatkan edellytys on helppous ja huolettomuus, tulee myös digitaalisten palveluidemme olla käytettävyydeltään helppoja ja huolettomia.