Hyppää sisältöön

Vuokra-auto juna­matkan jatkeeksi

Vuokra-auto etuhintaan

Matkusta sujuvasti määränpäässäsi

VR ja Hertz tarjoavat nyt junamatkustajille jopa -15 % vuokra-autoedun. Osta junalippu, ota mukaan isommatkin matkatavarat ja seurue, ja suunnittele juuri sinunlaisesi matka. Etu on voimassa valituilla asemilla.

Vuokraa auto etuhintaan

Omat aikataulut ja reittien vapaus

Lähde matkalle entistä sujuvammin junalla ja vuokra-autolla. Tarjoamme vuokra-autoetua junamatkustajillemme yhteistyössä Hertz Autovuokraamon kanssa. Etu on voimassa Joensuuhun, Lahteen, Lappeenrantaan, Kolariin, Kuopioon, Rovaniemelle, Seinäjoelle, Tampereelle, Turkuun ja Vaasaan matkustaville.

Kuinka palvelu toimii?

  • Osta junamatka yhteen valituista kaupungeista (Joensuu, Lahti, Lappeenranta, Kolari, Kuopio, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa)
  • Siirry autonvaraukseen Hertzin sivuille
  • Noudata auton varaukseen liittyviä ohjeita - saat jopa -15 % edun automaattisesti varaukseesi!
  • Matkusta junalla valitsemaasi kohteeseen
  • Vuokraamasi auto odottaa sinua valitsemallasi kohdeasemalla
  • Seuraa Hertzin varausvahvistuksessa saamiasi ohjeita auton käyttöönottoon liittyen
  • Nauti vapaista kilometreistä!
  • Palauta auto vuokra-ajan päätteeksi takaisin asemalle

Vuokraa auto etuhintaan

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoamme vuokra-autoetua kaikille valituille asemille matkustaville. Auton vuokrauksella ei ole vaikutusta junalippujen hintoihin.

Vuokra-autoedun suuruus on saatavuudesta ja ajankohdasta riippuen jopa 15 % Hertzin normaalihinnoista.

Varaat ja maksat auton suoraan Hertzille. Hyödyntääksesi edun sinun tulee varata vuokra-autosi viimeistään 2 tuntia ennen vuokrauksen alkamisajankohtaa. Poikkeuksena on autonvuokraukset Kolarin asemalta, jotka tulee aina tehdä vähintään 48 tuntia ennen varauksen alkamisajankohtaa.

Toimipisteiden aukioloajoista ja saatavuudesta riippuen varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Hertzin normaalit autonvuokrausehdot pätevät kaikissa varauksissa.

Junamatkan muutoksiin ja peruutuksiin pätevät VR:n normaalit käytänteet.

Kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä muutoksissa, peruutuksissa ja poikkeustilanteissa ole suoraan yhteydessä siihen Hertzin toimipisteeseen, josta auto on varattu tai Hertzin Varaus- ja asiakaspalveluun p. 0200 11 22 33 ma-pe 8:00 - 17:00 (0,99 EUR/min+pvm/mpm).

Toimipisteen yhteystiedot näkyvät varausvahvistuksessa ja vuokrasopimuksessa. Kaikkien toimipisteiden yhteystiedot löytyvät myös Hertzin kotisivuilta.