Hyppää sisältöön

Kirjaudu VR:n palveluihin

Kirjautuminen VR:n palveluihin takaa sinulle parhaimman matkakokemuksen.

Saat kaikki edut käyttöösi sisäänkirjautumalla

Kirjautumalla palveluihimme maksat junalippusi helposti, pystyt seuraamaan matkasi kulkua ja pidät junalippusi tallessa. Yksi ja sama VR:n tunnus pitää lippusi tallessa eri laitteillasi.

Kirjaudu sisään
Uuden VR:n tunnuksen luominen on helppoa. Vanhan Veturi-tunnuksesi sähköpostiosoite toimii edelleen kirjautuessa.
Luo tunnus

Matkaliput yhdessä paikassa

Kirjautuneena löydät VR:n tunnuksella ostamasi liput kaikilta laitteiltasi. Junalipun näyttäminen konduktöörille on helppoa VR Matkalla -sovelluksesta.

Kirjautuneen käyttäjän edut

Kun teet kaikki ostoksesi kirjautuneena, löydät lippusi helposti ja pidät ne näppärästi tallessa eri laitteilla.

Seuraa matkasi kulkua

VR Matkalla -sovellus kertoo sinulle missä junasi kulkee, mikä on seuraava pysähdyspaikka ja milloin saavut perille. Kirjautumalla saat henkilökohtaista palvelua matkasi kaikissa vaiheissa.

Maksutiedot tallessa

Voit tallentaa tietoihisi useita maksukortteja, kun kirjaudut VR Matkalla -sovellukseen. Helpoiten maksat junaliput MobilePayn tai Siirron kautta.

Ravintolavaunun edut käytössäsi

VR Matkalla -sovellus on etukorttisi junan ravintolavaunussa. Vaihtuvat ravintolavaunun tarjoukset löydät sovelluksen Viestit-osioista. Saat mm. sovellusta näyttämällä ison kahvin aina pienen hinnalla.

VR Matkalla -sovellus on aina paras matkakaveri

Kun ostat tietokoneellasi kirjautuneena junalipun, löydät sen myös sovelluksesta. Samat tunnukset toimivat myös sovelluksessa. Voit myös muokata matkaasi sovelluksessa näppärästi.

VR Matkalla -sovelluksessa voit:

  • Seurata matkaasi kartalla ja saat tietoa vaihto- ja jatkoyhteyksistä sekä junan palveluista.
  • Tehdä matkaasi muutoksia lipun oston jälkeen. Voit esim. vaihtaa istumapaikkaasi maksutta, korottaa matkustusluokkaa tai lisätä mukaan matkakumppanin, lemmikin tai polkupyörän.
  • Muuttaa lippusi päivämäärää tai matka-ajankohtaa itsepalveluna.
  • Ostaa lähi- ja kaukoliikenteen kausilippuja, jotka löydät ainoastaan VR Matkalla-sovelluksesta. Voit varata paikan sarja- ja kausilippusi yksittäisille matkoille, korottaa paikkasi mm. Ekstra-luokkaan tai lisätä matkallesi mukaan lemmikin tai polkupyörän.
  • Ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme chatin kautta ennen matkaasi tai matkasi aikana.
  • Maksaa lippusi verkkopankin kautta, kortilla sekä Siirto- ja MobilePay-maksupalveluissa. Voit tallentaa sovelluksen tietoihisi useita eri maksukortteja (Visa, Visa Electron, Amex, MasterCard, Maestro).
  • Seurata, kuinka paljon pienemmät junamatkojesi CO2-päästöt ovat yksityisautoiluun verrattuna.

Löydät sovelluksen App store- tai Google Play-sovelluskaupoista.

Uutiskirje tuo sinulle vinkit ja edut ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tuovat postilaatikkoosi matkainspiraatiota sekä mielenkiintoista tietoa ajankohtaisista tapahtumista, tarjouksista, tuotteista ja eduista. Voit tilata uutiskirjeen antamalla markkinointiluvan oman VR-tilisi viestiasetuksissa.

Luo VR:n tunnus

Tunnuksen luominen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen muutamassa minuutissa ja junamatkailusi sujuu jatkossa entistä ketterämmin. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Luo VR:n tunnus

Veturi-asiakasohjelman nimi poistuu, mutta edut säilyvät

Veturi-asiakasohjelman nimi poistuu käytöstä, mutta Veturi-etusi säilyvät, kun kirjaudut sisään sähköpostiosoitteellasi, jonka liitit aikoinaan Veturi-tiliisi. Myös vanha asiakasnumerosi poistuu käytöstä, sähköpostiosoite korvaa sen. Jos haluat vaihtaa tilisi sähköpostiosoitteen, voit vaihtaa sen toistaiseksi vanhalla sivustollamme.

Etukorttinasi toimii jatkossa VR Matkalla -sovellus vanhan Veturi-korttisi sijaan. Sovellus on aina tallessa puhelimessasi ja löydät etusi viestit-osiosta.

Huom. Jos olet ostanut vanhalta verkkosivulta kirjautuneena lippuja tai jos ostat junalippuja yritystunnuksilla, löydät liput edelleen vanhasta verkkopalvelusta shop.vr.fi.