Ajankohtaista

Kis­ko­bus­si­vuo­rot korvataan linja-autoilla 8.6. alkaen

Kiskobusseille suoritetaan kuntotarkastuksia, joiden vuoksi vuorot korvataan busseilla. Tavoitteena on, että kiskobussit palaavat liikenteeseen noin viikon kuluessa.

Kiskobussien vuorot korvataan tarkastusten ajaksi linja-autoilla, mikä voi näkyä pidempinä matka-aikoina sekä muutoksina palvelutasossa ja esteettömyydessä. Esimerkiksi polkupyörän ja lastenvaunujen kuljettaminen tai pyörätuolilla liikkuminen ei ole mahdollista kaikissa korvaavissa linja-autoissa.

Kiskobusseilla liikennöidään kaukoliikenteen taajamaliikenteessä seuraavilla reiteillä:

  • Pieksämäki–Joensuu–Nurmes
  • Iisalmi–Ylivieska
  • Karjaa–Hanko (Lappohjan kohdalla on 11.6. saakka tietöitä, jotka viivästyttävät korvaavien bussien matkaa n. 15-40 min liikennetilanteesta riippuen.)
  • Savonlinna–Parikkala
  • Tampere–Keuruu
  • Jyväskylä–Seinäjoki

Tavoitteena on, että kiskobussit palaavat liikenteeseen noin viikon kuluessa. Pahoittelemme järjestelystä asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja palautamme kalustoa liikenteeseen sitä mukaa, kun tarkastukset valmistuvat.

Kiskobusseilla liikennöidään myös Hanko-Karjaa-välillä, mutta reitti on jo päätetty korvata linja-autoilla ratatöiden vuoksi 7.6. alkaen. Väyläviraston teettämät ratatyöt välillä jatkuvat loppuvuoteen.

Saat lisätietoa -sivulta.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Kaukoliikenteen päiväjunat loppukesäksi ja alkusyksyksi myyntiin 25.4.

Julkaisemme kaukoliikenteen päiväjunat ajalle 29.7.–15.9.2024 myyntiin 25.4.2024 klo 10:00.…

Lue juttu

Ajankohtaista

Ratatyöt vaikuttavat junaliikenteeseen keväällä ja kesällä – rantaradalla 5 viikon liikennekatko

Väylävirasto tekee kesällä ratatöitä useilla rataosilla. Suurimmat liikennevaikutukset tulevat rantaradalle: korvaamme kaikki Helsingin ja Turun…

Lue juttu

Ajankohtaista

Hyvinkään ja Järvenpään asemien palvelupisteet suljetaan elokuun lopussa

Asemien odotustilat palvelevat jatkossakin nykyisten aukioloaikojen mukaisesti. Lippuja voi jatkossa ostaa VR:n digitaalisten kanavien lisäksi mm…

Lue juttu