Ajankohtaista

Ekstra-luokassa muutoksia 26.10. alkaen

Vastaamme toiveeseenne väljemmästä ja entistä turvallisemmasta junamatkustamisesta. Ekstra-luokassa on jatkossa käytettävä kasvomaskia ja viereinen paikka on aina tyhjä.

Vastaamme toiveeseenne ja maanantaista 26.10. alkaen on Ekstra-luokassa käytettävä maskia. Maski kuuluu lipun hintaan, ja junan konduktööri jakaa sen jokaiselle Ekstra-luokassa matkustavalle. Omaa maskia saa toki käyttää.

Teemme myös Ekstra-luokasta entistä väljemmän ja rajaamme asiakasmäärän puoleen poistamalla käytäväpaikat pois myynnistä. Näin saat enemmän tilaa, kun viereinen paikka on aina tyhjä. Samassa vaunussa voi siirtyä toiselta riviltä matkakaverin viereen istumaan.

Tuoreen asiakaskyselymme* mukaan lähes puolet asiakkaista (48 %) kokee kasvomaskien käyttöpakon luovan turvallisuuden tunnetta. Yli puolet vastaajista (54 %) on myös huolestunut muiden matkustajien suojavarusteiden käytöstä.

Junahenkilöstömme käyttää aina vuorojensa aikana maskeja. Maskisuosituksemme on edelleen voimassa kaikissa kauko- ja lähiliikenteen junissa.

*VR:n asiakaskyselyyn osallistui yhteensä n. 1800 vastaajaa. Kysely toteutettiin verkossa 24.-28.9.2020.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Ratatyöt vaikuttavat junaliikenteeseen keväällä ja kesällä – rantaradalla 5 viikon liikennekatko

Väylävirasto tekee kesällä ratatöitä useilla rataosilla. Suurimmat liikennevaikutukset tulevat rantaradalle: korvaamme kaikki Helsingin ja Kupitt…

Lue juttu

Ajankohtaista

Turun sataman juna-aikatauluja on muutettu uuteen risteilyaikatauluun sopivaksi

Tallinkin Baltic Princess risteilee 13.9. alkaen uudella reitillä ja aikataululla, joten mekin muutamme juna-aikatauluamme palvelemaan asiakkaill…

Lue juttu

Ajankohtaista

Ilmastoviisaasti junalla maaotteluun – VR mukana pääyhteistyökumppanina

Juna on kestävä ja kätevä tapa matkustaa tapahtumiin. Mitä useampi ihminen valitsee matkustaa tapahtumiin junalla, sitä isompi ilmastovaikutus sa…

Lue juttu