Hyppää sisältöön

Junalla Ahvenan­maalle

Junan ja laivan yhdistelmä on näppärä tapa matkustaa Ahvenanmaalle.

Näppärästi satamaan ratatöistä huolimatta

Turun päärautatieaseman ja Kupittaan välillä on käynnissä v. 2024 asti ratatyö, jonka vuoksi junat liikennöivät Turun päärautatieaseman sijasta Kupittaan ja Helsingin välillä. Turun satamaan matkustaville asiakkaille on korvaava bussikuljetus Kupittaan aseman läheisyydestä satamaan. Liikenne Tampereen suunnasta Turun satamaan kulkee normaalisti.

Yhdistä junailu ja risteily! Voit ostaa lipun suoraan Turun satamaan asti.
Osta junalippu satamaan

Miniloma merellä

Upeat saaristomaisemat, maistuva ruoka ja lasten suosikki Ville Viking. Rentouttavat spa-hoidot ja Merimyymälä. Viking Glory ja Viking Grace tarjoilevat elämänmittaisia muistoja vuodenajasta riippumatta!

Keinuvat kotimaiset

Tanssikansan toive on vihdoin toteutunu! Punaisilla laivoilla tanssitaan monilla eri reiteillä Suomen kirkkaimpien iskelmätähtien ja orkestereiden johdolla. Kiillota siis tanssikenkäsi, kaiva leninkisi kaapista ja suuntaa tanssien saaristomaisemiin.

Lastenohjelmaa laivoilla

Elämyksiä syysaalloilla

Syysaalloilla riittää ohjelmaa kaikenikäisille. Itämeren kovimmalla keikka-areenalla esiintyy Suomen huippuartisteja ja pikkumatruuseille järjestetään paljon hauskaa ohjelmaa. Mukana menossa on tietenkin Itämeren sympaattisin laivakissa Ville Viking.

Tutustu ja varaa tästä!

Pyörä mukaan junareissulle?

Olemme lisänneet Turun satamaan meneviin juniin tavaravaunun pyörille, joten pyöräpaikkoja on tarjolla entistä enemmän. Lue tarvittavat vinkit ja tiedot pyörän kuljettamisesta junassa.

Kaukojunissa

alk. 4 €

Merenkulun vastuullisuus

Viking Linelle on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki pitkäjänteisestä työstä Itämeren ja ympäristön hyväksi. Esimerkiksi laivoissa käytettävät ja meren elämälle vaaralliset muovipillit ovat korvattu kokonaan biohajoavilla pilleillä.

Aloita lomasi tästä

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys
Hae matkoja