Hyppää sisältöön

Junalla Ahvenan­maalle

Junan ja laivan yhdistelmä on näppärä tapa matkustaa Ahvenanmaalle.

Laivamatka alkaa Turusta

Yhdessä Viking Linen kanssa haluamme tehdä suomalaisten hittikohteesta, eli Ahvenanmaasta, sinun syksysi kohokohdan. Kun hyppäät junan ja laivan kyytiin, lomasi alkaa jo matkalta! Junalla pääset kätevästi lähelle laivasatamaa Turussa, josta matka jatkuu laivalle ihastelemaan kauniita merimaisemia. Pian olet jo perillä.

Syysloma merellä

Syysloman laivoilla riittää ohjelmaa! Upea artistikattaus pitää huolen siitä, että menoa ja meininkiä riittää ja syksyn kovimmat keikat koetaan risteilytunnelmissa. Perheen pienimmille on myös tarjolla hauskoja hetkiä ja erilaisia aktiviteetteja.

Laiva kruunaa lomamatkan tunnelman

Aloita tunnelmointi junan ravintolavaunussa ja siirry sieltä laivaan ihastelemaan merimaisemia. Merimatkalla voit nautiskella lomastasi ostoksia tehden ja valita illallispaikan laivan monipuolisesta ravintolatarjonnasta.

Merenkulun vastuullisuus

Viking Linelle on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki pitkäjänteisestä työstä Itämeren ja ympäristön hyväksi. Esimerkiksi laivoissa käytettävät ja meren elämälle vaaralliset muovipillit ovat korvattu kokonaan biohajoavilla pilleillä.

Pyörä mukaan junareissulle?

Nappaa ratsusi junaan ja jatka matkaa rullaten asemalta. Lue tarvittavat vinkit ja tiedot pyörän kuljettamisesta junassa.

Kaukojunissa

alk. 4 €

Aloita lomasi tästä

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys
Hae matkoja