Hyppää sisältöön
Käytössäsi on vanhentunut selain
Suosittelemme käyttämään Firefoxin, Chromen, Safarin, Edgen tai Operan uusimpia versioita.

Junalla Ahvenanmaalle

Junan ja laivan yhdistelmä on näppärä tapa matkustaa Ahvenanmaalle.

Laivamatka alkaa Turusta

Yhdessä Viking Linen kanssa haluamme tehdä kesän hittikohteesta, eli Ahvenanmaasta, sinun kesäsi kohokohdan. Kun hyppäät junan ja laivan kyytiin, lomasi alkaa jo matkalta! Junalla pääset kätevästi lähelle laivasatamaa Turussa, josta matka jatkuu laivalle ihastelemaan kauniita merimaisemia. Pian olet jo perillä.

Laiva kruunaa lomamatkan tunnelman

Aloita tunnelmointi junan ravintolavaunussa ja siirry sieltä laivaan ihastelemaan merimaisemia. Merimatkalla voit nautiskella lomastasi ostoksia tehden ja valita illallispaikan laivan monipuolisesta ravintolatarjonnasta.

Etukoodi risteilylle

Tarjoamme sinulle etukoodin Viking Linen vuorokauden kestävälle risteilyille Viking Gracella. Koodilla FRBUFFK saat 2 henkilöä I4-hyttiin alk. 45 €/henkilö. Hinta on yhteensä 90 € 2:lta henkilöltä. Tarjous on voimassa 10.7.–25.8.2021.

Etukoodi

FRBUFFK

...

Merenkulun vastuullisuus

Viking Linelle on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki pitkäjänteisestä työstä Itämeren ja ympäristön hyväksi. Esimerkiksi laivoissa käytettävät ja meren elämälle vaaralliset muovipillit ovat korvattu kokonaan biohajoavilla pilleillä.

Pyörä mukaan junareissulle?

Nappaa ratsusi junaan ja jatka matkaa rullaten asemalta. Lue tarvittavat vinkit ja tiedot pyörän kuljettamisesta junassa.

Kaukojunissa

alk. 4 €

Aloita lomasi tästä

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys