Samla respengar genom att logga in i Veturi

 

Vad tycker du om att förtjäna respengar genom att sitta på tåget?

Nu kan Veturi-medlemmar samla resesedlar! När du köper som inloggad i Veturi under tiden 1.10–31.12.2017 kan du få en resesedel för nya resor i januari. Ju mer du köper som inloggad i Veturi, desto mer sparar du.

 

Samla respengar!

Samla respengar när du köper tågbiljetter och tilläggstjänster som inloggad i Veturi. Du får en resesedel vars värde avgörs enligt de inköp som gjorts under kampanjperioden. Resesedeln kan användas enkelt för kommande tågresor nästa år.

Du kan samla resesedlar på följande sätt:

  • För inköp värda 200 euro får du en resesedel värd 10 euro.

  • För inköp värda 500 euro får du en resesedel värd 25 euro.

  • För inköp värda 800 euro är resesedeln värd 40 euro!

 

Logga in i Veturi och förtjäna respengar genom att sitta på tåget!

Lägg till en studerande, barn, senior ...

VILLKOREN FÖR VETURIS RESESEDEL-KAMPANJ

Köp dina tågbiljetter som inloggad i Veturi och få en resesedel värd 10, 25 eller 40 euro, som du kan använda för att betala kommande tågresor. Insamlingstiden är 1.10.–31.12.2017. Kom ihåg att uppdatera din e-postadress och dina övriga uppgifter i Veturi innan 31.12.2017 så att informationen om eventuella insamlade resesedlar samt bruksanvisningen för sedlarna hittar fram.

Vilka köp berättigar till resesedlar

Köp som berättigar till en resesedel är biljetter för inrikes tågtrafik (förutom HRT-biljetter) och tilläggstjänster i anslutning till dem (t.ex. avbokningsskydd) samt tågbiljetter för trafiken mellan Finland och Ryssland. Biljetterna ska vara köpta under kampanjperioden av en inloggad Veturi-medlem. Tågbiljetter som köpts under kampanjperioden och som avbokats minskar den insamlade summan.

Insamlingstiden är 1.10.–31.12.2017. Köpet ska göras inloggad med Veturi-koderna och kan inte i efterhand registreras som ett köp gjort av en inloggad Veturi-medlem. Som inloggad kan du köpa biljetter i VR:s webbshop, VR Mobil, stationer med biljettförsäljning, biljettautomater och R-kiosker eller per telefon via VR Kundservice.

Kunden får en resesedel vars värde avgörs enligt de inköp som gjorts under kampanjperioden. Om kunden gjort inköp för 200,00–499,99 euro får kunden en resesedel värd 10 euro. Om kunden gjort inköp för 500,00–799,99 euro får kunden en resesedel värd 25 euro. Om kunden gjort inköp för minst 800,00 euro får kunden en resesedel värd 40 euro.

Leverans av resesedlar

Information om intjänade resesedlar skickas senast 15.1.2018 till alla berörda Veturi-kunder till den e-postadress som kunden uppgett i Veturi. Meddelandet innehåller även bruksanvisningar för resesedeln. Efter att meddelandet skickats finns resesedeln i Veturi-kundens Egna biljetter i VR.fi-webbtjänsten. Kunden ska uppdatera sin e-postadress senast 31.12.2017 för att resesedeln ska skickas till den uppdaterade adressen. VR ansvarar inte för resesedlar som inte kunnat levereras.

Användning av resesedel

Resesedeln ska användas senast 31.3.2018. Med resesedeln kan man köpa inrikes tågbiljetter (inte HRT-biljetter eller TågBuss-biljetter) i VR:s webbshop, per telefon i VR Kundservice och i biljettförsäljningen på stationerna enligt biljettutbudet (som finns till försäljning) på varje enskilt köpställe. Resesedeln är personlig och den ska användas av en inloggad Veturi-medlem.

Resesedeln kan inte bytas ut mot pengar. En biljett som betalats med en resesedel kan ombokas eller avbokas om biljettens försäljningsvillkor tillåter det. Om en biljett som köpts med en resesedel avbokas, ersätts andelen som betalats med resesedeln med kontanter (återbetalningar endast på stationer med biljettförsäljning). Hela resesedelns värde ska användas på en gång. Om köpets värde inte överskrider värdet på resesedeln returneras inte den överblivna andelen i kontanter eller som en ny resesedel. En resesedel som inte lösts ut ersätts inte.

Övriga villkor

VR ansvarar inte för problem som beror på tredje part, såsom driftavbrott eller problem i nätförbindelsen, problem som beror på kundens brandvägg eller antivirusprogram eller på kundens avsiktligt eller oavsiktligt skadliga beteende. VR:s ansvar i kampanjen begränsas till direkta skador och högst till värdet på den intjänade resesedeln. Eventuella oklarheter i tillämpningen och tolkningen av kampanjvillkoren avgörs av VR. VR förbehåller sig rätten till ändringar i dessa kampanjvillkor.

Mer information om villkoren för Veturi-medlemskap och behandlingen av personuppgifter hittar du här.

Hoppa på Veturi!

  du är bland de första som får information om tjänster och förmåner
  du kan vara med och utveckla våra tjänster
Check det är enklare och snabbare att handla biljetter
du får trevliga restips och förmåner

Byt Veturi-användarnamn

Börja använda din e-postadress som användarnamn istället för ditt krångliga Veturi-kundnummer.

Så här byter du Veturi-användarnamn

Erbjudanden och tips

Se alla nya erbjudanden.

Läs mer