Bekanta dig med Veturi

Texten nedan berättar kort om grunderna i VR:s kundprogram Veturi. Bekanta dig med Veturi och de förmåner programmet erbjuder så att du säkert får största möjliga nyttan av ditt medlemskap.
 

Vad är Veturi?

Veturi är VR:s avgiftsfria kundprogram. Som medlem får du förhandsinformation om tågtrafikens tjänster, nyheter och ändringar. Vi talar om för dig när försäljningen av de mest eftertraktade resorna inleds och vi ger dig också bra förmåner.

Du får trevliga tips på hur du enkelt kan resa ifrån vardagen en stund. Du kan också utnyttja erbjudanden från våra samarbetspartners runt om i Finland samt på tågen.

Du får information om allt detta per e-post och i mobilen ett par gånger i månaden om du har gett oss marknadsföringstillstånd. Veturis nyhetsbrev och kundmeddelanden skickas endast på finska. Du kan enkelt ge marknadsföringstillstånd eller ta tillbaka det på sidan Egna uppgifter genom att logga in i webbtjänsten.

 

Det lönar sig alltid att logga in

Det lönar sig alltid att logga in som Veturi-kund i VR:s webbshop, i VR Mobil, i biljettautomaterna, i R-kioskerna, per telefon eller på stationen. När du köper tågbiljetter medan du är inloggad i Veturi med dina användaruppgifter

  • sparas dina giltiga biljetter i dina Egna uppgifter och du kan om du vill vidarebefodra dem eller skriva ut dem strax före resan
  • blir det enklare och snabbare att handla i VR mobil när du kan spara dina favoritresor och uppgifter om hur biljetten ska betalas och levereras
  • blir det behändigare att köpa nästa BilTåg-biljett om du har sparat uppgifterna om din bil i dina egna uppgifter
  • förblir ditt medlemskap i Veturi aktivt och du försäkrar sig om att få förmåner även i fortsättningen.
  • kan Veturi belöna dig med överraskningar.

 

Vi ber om din åsikt

Vi vill också ha feedback från dig, så ibland ber vi dig vara med och utveckla nya eller våra nuvarande tjänster eller svara på enkäter.

Tillsammans med Veturi-medlemmarna har vi till exempel testat nya restaurangvagnar, smakat på utbudet i Allegro-tågets restaurangvagn och testat olika elektroniska tjänster.

 

Månadens roliga och andra utlottningar i Veturi

Veturi lottar regelbundet ut roliga priser i olika utlottningar. Du kan till exempel få gå på olika evenemang, uppträdanden eller åka på resor.

 

Månadens roliga

Utlottningen Månadens roliga (Kuukauden kiva) kan till exempel vara en resa som VR och en samarbetspartner bjuder på, inträdesbiljetter till en mässa eller till olika evenemang. Ibland ger vi dig också möjlighet att få se ovanligare delar av VR, såsom klocktornet vid Helsingfors järnvägsstation eller riktiga lok. Månadens roliga byts ut varje månad och vinnaren lottas ut bland alla som deltar i tävlingen.

 

Utlottning i Veturi-nyhetsbrevet

Du kan delta i de utlottningar som finns i Veturis nyhetsbrev om du ger oss tillstånd för e-postmarknadsföring. Du kan enkelt ge marknadsföringstillstånd eller ta tillbaka det på sidan Egna uppgifter när du loggar in i webbtjänsten. För att kunna vinna måste man delta i utlottningen.

 

Regler för Veturis allmänna utlottningar

 

Allegro™ är ett registrerat varumärke.