Bekanta dig med Veturi

Texten nedan berättar kort om grunderna i VR:s kundprogram Veturi. Bekanta dig med Veturi och de förmåner programmet erbjuder så att du säkert får största möjliga nyttan av ditt medlemskap.
 

Vad är Veturi?

Veturi är VR:s avgiftsfria kundprogram. Som medlem får du förhandsinformation om tågtrafikens tjänster, nyheter och ändringar. Vi talar om för dig när försäljningen av de mest eftertraktade resorna inleds och vi ger dig också bra förmåner.

Du får trevliga tips på hur du enkelt kan resa ifrån vardagen en stund. Du kan också utnyttja erbjudanden från våra samarbetspartners runt om i Finland samt på tågen.

Du får information om allt detta per e-post och i mobilen ett par gånger i månaden om du har gett oss marknadsföringstillstånd. Veturis nyhetsbrev och kundmeddelanden skickas endast på finska. Du kan enkelt ge marknadsföringstillstånd eller ta tillbaka det på sidan Egna uppgifter genom att logga in i webbtjänsten.

 

Det lönar sig alltid att logga in

Det lönar sig alltid att logga in som Veturi-kund i VR:s webbshop, i VR Mobil, i biljettautomaterna, i R-kioskerna, per telefon eller på stationen. När du köper tågbiljetter medan du är inloggad i Veturi med dina användaruppgifter

  • sparas dina giltiga biljetter i dina Egna uppgifter och du kan om du vill vidarebefodra dem eller skriva ut dem strax före resan
  • blir det enklare och snabbare att handla i VR mobil när du kan spara dina favoritresor och uppgifter om hur biljetten ska betalas och levereras
  • blir det behändigare att köpa nästa BilTåg-biljett om du har sparat uppgifterna om din bil i dina egna uppgifter
  • förblir ditt medlemskap i Veturi aktivt och du försäkrar sig om att få förmåner även i fortsättningen.
  • kan Veturi belöna dig med överraskningar.

 

Vi ber om din åsikt

Vi vill också ha feedback från dig, så ibland ber vi dig vara med och utveckla nya eller våra nuvarande tjänster eller svara på enkäter.

Tillsammans med Veturi-medlemmarna har vi till exempel testat nya restaurangvagnar, smakat på utbudet i Allegro-tågets restaurangvagn och testat olika elektroniska tjänster.

 

Allegro™ är ett registrerat varumärke.