Med tåg ut i världen

 
Tåget tar dig smidigt till flygplatsen – på en biljett, bekvämt, varifrån i Finland du än kommer. Det är enklare än någonsin att ta sig ut i världen med tåg.
 

Du byter lätt från fjärrtåget till tåget som går till flygplatsen antingen vid Dickursby eller Böle station. Från tågstationen vid Helsingfors flygplats går två direkta rutter inomhus till de båda flygplatsterminalerna.

Tåget är en snabbt och trevlig början på din resa. Istället för att köra bil kan du koppla av genom att läsa tidningen och äta gott i vår restaurangvagn.

Gör så här

  1. Välj Helsingfors flygplats som ankomststation när du köper fjärrtågsbiljetten, då kommer du ända fram med en biljett och utan extra kostnad.

  2. Byt till närtåg i Böle, Dickursby eller Helsingfors inom 80 minuter fr.o.m. att fjärrtåget anlänt till stationen.

Du hittar mer information om tågförbindelserna till flygplatsen här.

Exempelpriserna är förmånliga sparbiljetter, som endast finns i ett begränsat antal. Tågens resetider varierar enligt tågtur.

Du kan lätt köpa biljetterna här – kom ihåg att logga in på Veturi

Veturi är VR:s avgiftsfria kundprogram som erbjuder bra förmåner för tågresor. Om du inte är en Veturi-medlem, registrera dig och få flera bra förmåner! Läs mer

 

Lägg till en studerande, barn, senior ...

Från Ringbanan ut i världen!

Ringbanan länkar fjärrtågtrafiken med flygtrafiken, vilket ger en smidig förbindelse till Helsingfors-Vanda flygplats från hela Finland. Resan sker genom ett enkelt byte i Dickursby eller Böle.

Läs mer om Ringbanan 
Tågbiljetter till flygplatsen

Hoppa på Veturi!

  du är bland de första som får information om tjänster och förmåner
  du kan vara med och utveckla våra tjänster
Check det är enklare och snabbare att handla biljetter
du får trevliga restips och förmåner