Restaurangvagnen DuettoPlus

 
Njut av din resa i den helt restaurangvagnen DuettoPlus i två våningar. DuettoPlus erbjuder helt bekvämlighet och smakupplevelser!
 

Du kan boka kabinettet eller ett eget bord åt din grupp i övre våningen. Om du reser ensam kan du boka en Single-plats, justera och vända ditt säte som du vill och njuta av landskapet under resan.

 

DuettoPlus-ateria

Läckert och mångsidigt utbud

I Duetto-restaurangen kan du i nedre våningen avnjuta måltider eller äta något smått. I kiosken på mellanvåningen kan du köpa något ätbart att ta med dig.
Hela vagnen är utskänkningsområde, så drycker som du har köpt i Duetto kan du även dricka i övre våningen.

Mer om tågens restaurangtjänster se Avecra Oy

DuettoPlus-ravintolan paikka

Lugn och ro på enskild plats

I övre våningen finns det också Single-platser där du kan justera sätet i olika riktningar och i flera olika lägen. Du kan alltså alltid sitta vänd i färdriktningen om du vill. Du kan också vända sätet mot fönstren och njuta av landskapet utanför.

Köp din biljett i webbshopen

DuettoPlus-ravintolan yläkerta

Nya alternativ för gruppresor

I övre våningen kan du boka platser för grupper på fyra eller sex personer. För större grupper finns det ett separat kabinett eller så kan man boka hela övre våningen för sin grupp.

DuettoPlus-ravintolan kabinetti

Privat i kabinettet

I det moderna kabinettet för tolv personer kan du och din grupp resa i fred om ni vill ha ett möte eller slappna av. Du kan förhandsbeställa mat, småvarmt eller kaffeservering åt din grupp.
Det finns bland annat en konferensskärm och av-utrustning i kabinettet.

Miljövänliga DuettoPlus

I restaurangen har man naturligtvis tagit miljöaspekterna i beaktande. Det finns avfallsåtervinning i köket och i kundutrymmena, med återvinning för bland-, bio- och energiafall. I restaurangen används porslinskärl och Take Away-muggarna är biologiskt nedbrytbara. I vagnens belysning har man använt led-teknik.

Gruppresa ur ett nytt perspektiv

Den nya restaurangvagnen DuettoPlus erbjuder ett helt nytt perspektiv till din gruppresa. Boka din gruppresa direkt på tel.nr. 0307 23 704.

Helsingfors–Uleåborg från och med januari

Den första DuettoPlus-restaurangvagnen börjar trafikera mellan Helsingfors och Uleåborg i januari 2014.
Under 2014 öppnar VR sammanlagt 25 nya restauranger på sina tåg.