Njut av god mat på tåget!

Koppla av i restaurangvagnen under resan eller njut av ett mellanmål som du kan köpa från försäljningskärran som cirkulerar i tåget. Cirka hälften av alla inrikes fjärrtåg erbjuder restaurangservice. I webbshopen är restaurangvagnar märkta med en symbol för kniv och gaffel Ravintolavaunu-symboli och försäljningskärror med en symbol för en kaffekopp Kärrymyynti . Välkommen att njuta av utbudet!
 

Restaurang på spåret!

Tågets trevligaste vagn är restaurangvagnen. Förutom mat och dryck erbjuder vi en unik atmosfär! 

Restaurangservice i fjärrtrafiken

Restaurangerna på Pendolino- och Intercity-tågen och nattågen har ett brett utbud av produkter. Restaurangvagnarna erbjuder bl.a. varma rätter, smörgåsar, kaffebröd, sötsaker och drycker.

Bekvämt i restaurangvagnen

Du kan njuta av till exempel populära köttbullar, laxsoppa, pastarätter och resten av restaurangvagnens utbud i en del av InterCity- och nattågen.

Bestående förmåner med Veturi-kort!

Dra nytta av mångsidiga Veturi-förmåner som gäller i alla restaurangvagnar inom inrikes fjärrtrafiken. Med Veturis mobilkort får du rabatt på bl.a. måltider, glass och vissa drycker. Veturi-kortet hittar du i VR Mobil, en app för smarttelefoner.

Restaurang på Allegro

I Allegro-tågens restaurangvagn kan du njuta av frukost, lunch och middag. Eller varför inte ta ett glas champagne i baravdelningen. Det går också bra att ta med dina uppköp och njuta av dem vid din egen plats.

Måltider på Tolstoi-tåget

När du reser till Moskva med Tolstoi-tåget ingår en mindre måltid eller ett mellanmål i priset. Tåget har också en restaurangvagn där du kan äta under resan. Du kan köpa drycker och beställa mat av vagnskötaren.

Oj nej. De erbjudanden du sökte hittades inte. Se alla erbjudanden och tips.

 

Allegro™ är ett registrerat varumärke.