Affärsresa till Ryssland

 

Med tåg åker du behändigt på affärsresa även till Ryssland. Bland de tre dagliga avgångarna kan du välja den avgång som passar dig bäst, och restiden kan du utnyttja genom att arbeta eller vila.

Resan går snabbt och flexibelt med tåg: passkontrollen och valutaväxlingen sker medan tåget är i gång. Endast om du har något att förtullas behöver du gå genom tullen. I alla Rysslandståg finns det också en trevlig restaurangvagn med god betjäning.

 

Allegro – S:t Petersburg ligger närmare än förr

Allegro erbjuder affärsresenärer goda möjligheter att utnyttja restiden genom att jobba. Du har tillgång till en separat gruppkupé för sex personer, behändiga bordsplatser för fyra personer och dessutom finns det eluttag vid varje sittplats.

Bekanta dig närmare med Allegro-tåget 

Tolstoi tåg

Med Tolstoi över natten till Moskva

Det ryska nattåget Tolstoi avgår från Helsingfors på kvällskvisten och anländer till Moskva på morgonen. I tågen finns bekväma sovvagnar. Tolstoi avgår från Moskva till Helsingfors på kvällen och är framme i Helsingfors på förmiddagen. Tolstoi-tåget som går till Moskva har fått nya moderna sovvagnar i 1 och 2 klass.

Mer om Tolstoi-tåget 
 

 

Allegro™ är ett registrerat varumärke.

Köp biljetter via det nätbaserade köpprogrammet för företag

Kom ihåg att logga in i köpprogrammet med ditt företags användaruppgifter. Då får ni största möjliga nytta av ert avtal.

Det nätbaserade köpprogrammet för företag ger dig

tidtabeller 24 h
tågbiljetter kl. 04–01.30

Kontaktuppgifter

Företagsförsäljning
0600 19955
må-fr kl. 7–20
1,99 € / besvarat samtal +lna

Gruppförsäljning
0600 19009
må-fr kl. 9–16
1,99 € / besvarat samtal +lna
ryhmamyynti@vr.fi

Samarbetsavtal
må-fr kl. 8 - 17
yrityssopimus@vr.fi

Fakturering för företag
0307 26595
må-fr kl. 8 - 17
teema.laskutus@vr.fi