Sommaren i Levi är full av upplevelser


På sommaren är det otroliga ljuset och den rena naturen i Lappland en upplevelse i sig. Levi erbjuder också många alternativ för dig som vill vara ute och röra dig på sommaren. Den ljusa sommarnatten är som vackrast i Lappland.


Levi erbjuder olika aktiviteter och upplevelser även sommartid. Njut av naturen till fots eller på cykel, fiska och jaga, njut av ridutflykter eller ta en svalkande tur på vattnet. Företagarna i området erbjuder också safarin och färdiga program du kan välja upplevelser från.

 

Sommaren är golfarens favoritårstid och i Levi finns det en bra möjlighet att spela golf på en bana med 18 hål i ett fantastiskt fjällandskap. Midsommaren blir något extra om du spelar golf under midnattssolen.

Vare sig du är en livsnjutare eller en aktiv semesterfirare kommer du säkert att få mycket ut av sommaren i Lappland. Kom och upplev sommaren i norr i Levi.

Mot hösten klär sig fjället i en färgprakt som det är väl värt att komma och se med egna ögon. På hösten ordnas det också många evenemang för hela familjen. Välkommen till fjällen!
www.levi.fi

Närmaste tågstation finns i Rovaniemi och Kolari

Du tar dig till Levi genom att ta tåg till Kemijärvi eller Kolari och sen en buss tull Levi.
Tidtabeller: Matkahuolto.fi.

Lägg till en studerande, barn, senior ...

Närmaste tågstationerna finns i Rovaniemi och Kolari

I sovvagn på nattåg

I en sovvagn kan du resa bekvämt mellan söder och norr över natten, antingen i en modern sovvagn i två våningar eller i en traditionell blå sovvagn.

Resa i sovvagn

Till Lappland med BilTåget

En del nattåg har biltransportvagnar så du kan ta med dig bilen på tåget och köpa ett förmånligt BilTåg-paket om du vill. På nattågen kan du resa med sittplats eller i en sovvagn.

Resa med BilTåg