Resepaket till S:t Petersburg Allegro + Sokos Hotel

Lähialuematkats praktiska tåg-hotellpaket för dem som reser till S:t Petersburg på egen hand. Resan går smidigt med Allegro, och väl framme väntar två eller tre nätter på Sokos Olympia Garden eller det lyxiga spahotellet Solo Sokos Palace Bridges.
 

I resepaketes pris ingår:

-  tågbiljetter till Allegro (2 klass) Helsingfors–S:t Petersburg–Helsingfors
- två eller tre nätter på ett Sokos-hotell i dubbelrum, avgångar på fredagar
- lyxig hotellfrukost
Res från fre–sön eller fre–mån. Olika Allegroturer erbjuds, och man kan stiga på tåget både i Helsingfors och på stationerna i Böle, Dickursby, Lahtis, Kouvola och Vainikkala.

Bokningen går smidigt via Lähialuematkats webbshop. Samtidigt kan du beställa ett engångsvisum till Ryssland för 72 €/pers.

Solos Sokos Palace Bridges är ett ståtligt spahotell på Vasilijön. Hotellets hjärta är ett gammalt tegelmagasin som tidigare var den berömda köpmanssläkten Jelisejevs vinkällare.  Hotellet ligger några minuters promenad från Palatsbron som går direkt till Eremitaget, Palatstorget, Isakskatedralen och huvudgatan Nevskij prospekt.

Original Sokos Hotel Olympia Garden är ett högklassigt och hemtrevligt hotell ett par kilometer från Nevskij prospekt. Det finns en metrostation i närheten som man behändigt tar sig till centrum från.

 
 

 

 

Allegro™ är ett registrerat varumärke.

Lähialuematkat

Tillsammans med VR's partner Lähialuematkat.