Tågresandets ABC

I Tågresandets ABC finns information om tågresor inom närtrafiken i huvudstadsregionen, resor med Allegro och Tolstoi till Ryssland samt med natt- och BilTåg norrut eller söderut. Det är lätt och smidigt att resa med tåg!
 

Till Ryssland med Allegro och Tolstoi

Allegro tar dig snabbt och förmånligt från Helsingfors till S:t Petersburg på 3,5 timme. Med Tolstoi reser du bekvämt till Moskva över natten.

I sovvagn på nattåg

I en sovvagn kan du resa bekvämt  mellan söder och norr över natten, antingen i en modern sovvagn i två våningar eller i en traditionell blå sovvagn.

Till Lappland med BilTåg

Med BilTåget reser du bekvämt norrut eller på motsvarande sätt söderut över natten. När du kommer fram på morgonen är du utvilad och kan fortsätta till ditt resmål.

Med närtåg i huvudstadsregionen

Inom närtrafiken i huvudstadsregionen reser man inom HRT-området eller VR:s närtrafikområde. Bekanta dig med områdena och tågbiljetterna som används där i Närtrafikens ABC.

Oj nej. De erbjudanden du sökte hittades inte. Se alla erbjudanden och tips.

 

Allegro™ är ett registrerat varumärke.

Tåg till Ryssland

Med Allegro tar du dig snabbt och bekvämt till S:t Petersburg och med Tolstoi-tåget till Moskva. Du kommer väl ihåg att skaffa visum i god tid innan resan? Tågbiljetterna kan du enkelt köpa i webbshopen.

Se ABC för Rysslandsresor