Behändigt och flexibelt på arbetsresa med den nya Företagsbiljetten

 

Den för företagsresenärer planerade Företagsbiljetten är det flexiblaste och behändigaste sättet för tågresor. Med Företagsbiljetten reser du flexibelt i Extra-klassen. I biljettens pris ingår dagens tidningar samt kaffe och te. I Företagsbiljetten ingår obegränsad och avgiftsfri ombokningsrätt samt avbokningsskydd (avbokningsavgift 10 €). Företagsbiljetter kan endast köpas av företagsavtalskunder.

 

Läs mer om Företagsbiljetten 

 

Med en Gruppbiljett reser hela teamet behändigt

Med en gruppbiljett reser hela teamet bekvämt på både mötes- och rekreationsresor. Hör dig för i VR:s gruppförsäljning om de bästa alternativen för just din grupp.

Läs mer om gruppbiljetten

 

Behändigt med öppen engångsbiljett

En öppen engångsbiljett för en specifik sträcka i Eko- eller Extra-klass är den behändigaste lösningen när den exakta tidpunkten för resan inte är bestämd. Sittplatsen som ingår i öppna engångsbiljetten kan lätt bokas i VR Mobil, företagswebbshopen eller i VR Kundservice. Öppna engångsbiljetter kan endast köpas av företagsavtalskunder.  

Samma biljett till Helsingfors-Vanda flygplats

När du reser med tåg till eller från Helsingfors-Vanda flygplats ska Helsingfors-Vanda flygplats anges som avgångsplats eller destination. Då gäller fjärrtågsbiljetten hela tågresan, även från flygplatsen till Dickursby eller från Dickursby till flygplatsen. Bytestiden mellan fjärr- och närtågen är 80 minuter.

Tågbiljetter till flygplatsen

 

Utöver biljetterna avsedda för företag, kan även dessa utnyttjas:

Sparbiljett

Sparbiljetten är det förmånligaste alternativet och priset beror på den valda tågturen och avgångsdagen. Sparbiljetten kan enligt bokningssituationen bokas 0-60 dygn före avgång. I Sparbiljettens pris ingår en sittplats i Eko-klassen. Som tilläggstjänst kan man köpa ombokningsrätt (5 €) och avbokningsskydd (10 €). Till Sparbiljetten kan man också som tilläggstjänst köpa en sittplats i DuettoPlus-vagnen eller Extra-klassen.  

Läs mer om Sparbiljetten

 

Standardbiljett

Standardbiljettens pris beror på den valda tågturen och avgångsdagen. Som tilläggstjänst kan man köpa ombokningsrätt (5 €) och avbokningsskydd (10 €).  Till Standardbiljetten kan man också som tilläggstjänst köpa en sittplats i DuettoPlus-vagnen eller Extra-klassen.

Läs mer om Standardbiljetten