Företagsbiljetter

Behändigt och flexibelt på arbetsresa med den nya Företagsbiljetten

Den för företagsresenärer planerade Företagsbiljetten är det flexiblaste och behändigaste sättet för tågresor. Med Företagsbiljetten reser du flexibelt i Extra-klassen. I biljettens pris ingår dagens tidningar samt kaffe och te. I Företagsbiljetten ingår obegränsad och avgiftsfri ombokningsrätt samt avbokningsskydd (avbokningsavgift 10 €). Företagsbiljetter kan endast köpas av företagsavtalskunder.

Läs mer om Företagsbiljetten 

 

Seriebiljetter för regelbundna arbetsresor nu ännu förmånligare!

Företagsseriebiljetten är det förmånligaste och behändigaste alternativet för flera resor på samma sträcka. Med Företagsseriebiljetten reser du flexibelt i Extra-klassen. I biljettens pris ingår dagens tidningar samt kaffe och te. Det finns seriebiljetter för 10 och 30 enkelriktade resor.

Seriebiljetten är inte personlig så den kan användas av flera passagerare inom företaget. Seribiljetten är giltig i sex månader. Sittplatsen som ingår i biljettpriset kan lätt bokas i VR Mobil, företagswebbshopen eller i VR Kundservice. Seriebiljetten finns även tillgänglig för Eko-klassen.

Läs mer om seriebiljetten

 

Med en Gruppbiljett reser hela teamet behändigt

Med en gruppbiljett reser hela teamet bekvämt på både mötes- och rekreationsresor. Hör dig för i VR:s gruppförsäljning om de bästa alternativen för just din grupp.

Läs mer om gruppbiljetten

 

Behändigt med öppen engångsbiljett

En öppen engångsbiljett för en specifik sträcka i Eko- eller Extra-klass är den behändigaste lösningen när den exakta tidpunkten för resan inte är bestämd. Sittplatsen som ingår i öppna engångsbiljetten kan lätt bokas i VR Mobil, företagswebbshopen eller i VR Kundservice. Öppna engångsbiljetter kan endast köpas av företagsavtalskunder.

 

Samma biljett till Helsingfors-Vanda flygplats

När du reser med tåg till eller från Helsingfors-Vanda flygplats ska Helsingfors-Vanda flygplats anges som avgångsplats eller destination. Då gäller fjärrtågsbiljetten hela tågresan, även från flygplatsen till Dickursby eller från Dickursby till flygplatsen. Bytestiden mellan fjärr- och närtågen är 80 minuter.

Tågbiljetter till flygplatsen

 

Utöver biljetterna avsedda för företag, kan även dessa utnyttjas:

Sparbiljett

Sparbiljetten är det förmånligaste alternativet och priset beror på den valda tågturen och avgångsdagen. Sparbiljetten kan enligt bokningssituationen bokas 0-60 dygn före avgång. I Sparbiljettens pris ingår en sittplats i Eko-klassen. Som tilläggstjänst kan man köpa ombokningsrätt (5 €) och avbokningsskydd (10 €). Till Sparbiljetten kan man också som tilläggstjänst köpa en sittplats i DuettoPlus-vagnen eller Extra-klassen.

Läs mer om Sparbiljetten

 

Standardbiljett

Standardbiljettens pris beror på den valda tågturen och avgångsdagen. Som tilläggstjänst kan man köpa ombokningsrätt (5 €) och avbokningsskydd (10 €). Till Standardbiljetten kan man också som tilläggstjänst köpa en sittplats i DuettoPlus-vagnen eller Extra-klassen.

Läs mer om Standardbiljetten