Gruppresor

I grupp åker du bekvämt med tåg såväl på konferensresa som på fritidsresa. Med tåg kommer man lätt iväg även med en större grupp, när alla åker i samma vagn. Under resans gång kan du röra på dig, diskutera med dina medresenärer eller varför inte besöka restaurangvagnen.
 

På gruppresa får redan en mindre grupp en kännbar rabatt på biljettpriset. Stora grupper kan be om offert på företagsförsäljningen.

Med egen vagn eller eget tåg

  • I Pendolino-tåget finns ett 7 personers konferensutrymme, som du kan boka på Pendolinos ruttnät.
  • För större grupper kan du boka en egen avdelning eller en egen vagn.
  • För ett stort resesällskap kan du boka ett helt tåg till ett bestämt evenemang på en viss förbindelsesträcka.

Ett alternativ för gruppresor: restaurangvagnen

I restaurangvagnens övre våning finns det bord för 4–6 personer som du kan boka för din grupp. För större grupper finns det ett separat kabinett. I det moderna kabinettet för tolv personer kan du och din grupp resa i fred om ni vill ha ett möte eller slappna av.

Det finns bland annat en konferensskärm och av-utrustning i kabinettet. Det går också att boka hela övre våningen för din grupp.

Mer information

För mera information och offertförfrågan ska du vända dig till VR:s företags- och gruppförsäljning, per telefon 0600 19955 må–fr kl. 8–17 1,99 € / besvarat samtal +lna

Serveringen under resan sköts av Avecra Oy. Du kan kontakta Avecra i god tid före resan för att säkert få den mat och dryck som du önskar under resan.

Grupp- och konferensresor