Modern service i DuettoPlus-restaurangvagnen

Service i restaurangvagnen DuettoPlus

Oavsett om du reser ensam eller i grupp, kan du enkelt öka resekomforten genom att utöka InterCity-tågens Standard- och Sparbiljetter med DuettoPlus-tilläggstjänster. I DuettoPlus-vagnen kan du njuta av en måltid i restaurangen, köpa tilltugg från tågkiosken att ta med till din egen plats eller fast läsa dagens tidning i lugn och ro i avdelningen på övre våningen.

 

Nya alternativ för gruppresor

I vagnens övre våning kan du boka sittplatser vid ett bord för 4–6 personer. För större grupper finns det ett separat kabinett. I det moderna kabinettet för tolv personer kan du och din grupp resa i fred om ni vill ha ett möte eller slappna av.

Du kan förhandsbeställa mat, småvarmt eller kaffeservering åt din grupp. Det finns bland annat en konferensskärm och AV-utrustning i kabinettet. Det går också att boka hela övre våningen för din grupp. Fråga mer och be om en offert för din grupp per telefon 0600 19955 (1,99 € + lna / mottaget samtal) eller e-post ryhmamyynti@vr.fi.

 

Lugn och ro på enskild plats

I vagnens övre våning finns också Single-platser, där du kan justera sätet i olika riktningar och i flera lägen. Du kan alltså alltid sitta vänd i färdriktningen om du vill. Du kan också vända sätet mot fönstren och njuta av landskapet utanför.

 

Ät gott i restaurangen

Duetto-restaurangvagnen är en tvåvåningsvagn, och hela vagnen räknas som ett utskänkningsområde. Du gör dina uppköp i nedre våningen, där du också kan njuta av ett mål mat eller till exempel en kaffekopp eller ett glas vin. Om du har köpt en plats i Duetto-vagnens övre våning, kan du ta med dina uppköp dit. Produkter köpta från restaurangvagnen, förutom alkoholdrycker, fås också tas med till passageraravdelningen till den egna sittplatsen.  

Tågens restaurangtjänster på Avecras webbplats

 

Bekanta dig med DuettoPlus-vagnen!

Du kan också bekanta dig med tjänsterna i DuettoPlus-vagnen på vagnförteckningssidan. Planritningen över vagnen visar var alla tjänsterna är belägna.

Se vagnförteckningen

Miljövänliga DuettoPlus

I restaurangen har man naturligtvis tagit miljöaspekterna i beaktande. Det finns avfallsåtervinning i köket och i kundutrymmena, med återvinning för bland-, bio- och energiavfall. I restaurangen används porslinskärl, och Take Away-muggarna är biologiskt nedbrytbara. I vagnens belysning har man använt led-teknik.