Avbokningsskydd

Du kan förbereda dig på en eventuell avbokning av resan med ett Avbokningsskydd för endast 10 euro. Avbokningsskyddet köps i samband med biljettköpet eller ombokningen. När du köpt Avbokningsskydd, nämns det på biljetten.
 
Du får tillbaka priset på biljetten (inte på Avbokningsskyddets 10 €), med hjälp av en blankett, i biljettförsäljningen på stationerna, per telefon i VR Kundservice samt i R-kioskerna för biljetter köpta där.
 
Avbokningsskydd Till Standardbiljetten och Sparbiljetten
Avbokningsskyddets pris 10 euro
Rabatter Inga rabatter
Avbokningsskyddets köpställen i samband med tågbiljett VR Mobil, webbshop, biljettförsäljningen på servicestationer, biljettautomat, R-kiosker, resebyråer, per telefon i VR Kundservice
Avbokning av biljett före tågets avgång på webbplatsen vr.fi, i biljettförsäljningen på servicestationer, per telefon i VR Kundservice, i R-kiosker (endast i R-kioskerna köpta biljetter)
Återbetalning av biljettens pris (inte Avbokningsskyddets 10 €) med hjälp av en blankett, i biljettförsäljningen på stationerna, per telefon i VR Kundservice eller i R-kioskerna för biljetter köpta där.

 

Se också omboknings- och avbokningsvillkor.