Användning av Veturis resesedlar

Veturi resesedel 2017
 
Veturi-medlemmar drar nytta av varje resa – ta väl vara på dina resesedlar, och tack för att du använt Veturi så flitigt. De Veturi-kunder som gjort tillräckligt många inköp under kampanjtiden i 1.10.–31.12.2017 kommer att få information om sina införtjänade resesedlar senast 9.1.2018. I samma meddelande finns information om hur sedlarna används. Om du inte är säker på att du har angett rätt e-postadress i Veturi ber vi dig kontrollera dina uppgifter senast 31.3.2018 genom att logga in. Så ser du till att du får meddelandet till rätt adress.

 

Efter att meddelandet skickats finns resesedeln i Veturi-kundens Egna biljetter i VR.fi-webbtjänsten. Den syns även i webbshopen när du betalar din biljett. Resesedeln ska användas på en gång.

 

Användning av resesedlar

Du kan använda resesedeln då du betalar för inrikes tågbiljetter (dock inte HRT-biljetter eller TågBuss-biljetter) i VR:s webbshop, på biljettförsäljningsstationerna eller per telefon på Kundservicen, tfn 0600 41 900 (samtalet kostar 1,99 €/mottaget samtal + lna) enligt det biljettutbud som säljs på respektive tjänst.

I webbshopen

Logga in, välj biljett och gå till val av leveranssätt och betalning. Du ser resesedeln under Välj betalsätt och du kan enkelt välja önskat alternativ för att betala biljetten med resesedeln.

På stationen eller per telefon

Börja köpa tågbiljett genom att berätta att du är Veturi-medlem och att du har en resesedel. Servicerådgivaren använder resesedeln enligt dina önskemål.

 

Viktigt att komma ihåg

Resesedeln är personlig och kan endast användas när du loggat in som Veturi-kund. Resesedeln måste användas senast 31.3.2018.

Resesedeln kan inte bytas mot pengar och ingen växel ges tillbaka då den används. Hela resesedelns värde ska användas på en gång. Du kan betala din tågbiljett helt och hållet eller endast delvis med resesedeln. En biljett som betalats med en resesedel kan ombokas eller avbokas om biljettens försäljningsvillkor tillåter det. Om en biljett som köpts med en resesedel avbokas, ersätts andelen som betalats med resesedeln med kontanter (återbetalningar endast på stationer med biljettförsäljning). Om värdet på ett inköp inte överskrider värdet på resesedeln returneras inte den överblivna andelen i kontanter eller som en ny resesedel. En resesedel som inte lösts ut ersätts inte.

 

Villkoren för Veturis resesedel-kampanj

Det lönar sig att logga in i Veturi

När du köper som inloggad i Veturi under tiden 15.1–14.3.2018 kan du få en resesedel för nya resor!

Läs mer om resesedel