Allegro restaurangservice

Restaurangservicen på tåget Allegro som trafikerar mellan Helsingfors och S:t Petersburg är nu ännu bättre.Nytt är också att hela tåget nu är utskänkningsområde. I och med denna förändring kan man kröna mellanmålet som avnjuts på den egna sittplatsen med ett gott vin eller skåla i mousserande dryck som inledning på resan.
 

I restaurangen serveras maten till borden. Utbudet omfattar både finländska och internationella delikatesser, från mindre tilltugg till större måltider. Märk att restaurangvagnen håller stängt under gränsöverskridandet. På de livligaste turerna cirkulerar en försäljningskärra på tåget. Kärran har ett mångsidigt utbud av ät- och drickbart.

Restaurangvagnarna och försäljningskärrorna accepterar euron, rubler, amerikanska dollar och de vanligaste betalkorten som betalningsmedel.

Bekanta dig med menyn

 

Förmånligare på förhand för grupper!

Samtidigt som du köper gruppbiljetter till Allegro kan du förhandsbeställa måltidsservice på tåget via VR:s gruppförsäljning.

Genom att köpa måltiderna på förhand säkerställer du att gruppens önskemål kan tillgodoses. Priserna är också förmånligare än på tåget, till exempel ett Sandwichpaket 9,90 € (normalpris 11,40 €).

Det säljs också smakliga varma matportioner på tåget samt för större grupper vägkostpaket som kan avnjutas i passageraravdelningen.

Bordsreservering kan endast göras då måltiderna har köpts på förhand.

Kontakta oss! VR gruppförsäljning: tfn 0600 19955 (1,99 € +lna / mottaget samtal) eller på adressen ryhmamyynti@vr.fi 

Gruppspecifika betalnings- och avbokningsvillkor via VR:s gruppförsäljning.

 

Allegro™ är ett registrerat varumärke.

Mångsidigt måltidsutbud

Till första klassens biljett hör en mångsidig måltid. Du kan välja bland olika alternativ (kött, fisk eller vegetariskt). Till måltiden hör också bröd och saft. Vatten, kaffe och te hittar du vid självbetjäningsdisken i mitten av vagnen.