Från Helsingfors till S:t Petersburg med Allegro

 
Med Allegro kommer man snabbt och bekvämt till den imponerande metropolen. Allegro-tågens biljetter prissätts enligt säsong och tågtur. Med ditt egna val kan du inverka på resans pris, för under en dag kan de finnas flera turer med olika pris.
 

Åk superförmånligt med Allegro-tåget

Under veckosluten i 9.2.–15.4.2018 kostar en biljett i 2 klass 39 euro och 1 klass 74,34 euro. Förhandspriset gäller då biljetten köps 14–60 dagar före resan.

Under veckosluten i 16.4.–3.6.2018 kostar en biljett i 2 klass 29 euro och 1 klass 60,22 euro. Förhandspriset gäller då biljetten köps 14–60 dagar före resan.

 

Prisexempel

Du reser behändigt till St. Petersburg också från andra städer i Finland, med smidigt byte till Allegro. De förmånligaste priserna är en förköpt biljett på inrikes sträckan i kombination med den förmånligaste avgången på Allegro. Priser gäller till 24.3.2017

  • Helsingfors–S:t Petersburg pris från 39 €

  • Lahtis–S:t Petersburg pris från 30 €

  • Kouvola–S:t Petersburg pris från 26 €

 

Köpp biljetter till S:t Petersburg

Du kan kolla de exakta priserna för avgångsdagarna och -tiderna i webbshopen. Obs! För resa till Ryssland behövs pass och visum.

Lägg till en studerande, barn, senior ...

 

Allegro™ är ett registrerat varumärke.

Rysslands tidtabeller

Läs mer om Allegro-tågets tidtabeller till S:t Petersburg och tidtabellerna för Tolstoi till Moskva.

Rysslands tidtabeller

Med Allegro till S:t Petersburg

Med Allegro reser du snabbt och bekvämt till S:t Petersburg. Det finns en hel del saker att besöka och se i S:t Petersburg. Vi har samlat tips för din resa till S:t Petersburg.

S:t Petersburg -tips