Ovelta Ovelle -palvelut

 

Föli-lippu

Nyt voit kätevästi ostaa junalipun oston yhteydessä Turun seudun joukkoliikenteen Fölin kertalipun, kun matkustat Turkuun tai Turusta. Saat vaivattomasti molemmat liput samalle lipulle yhdellä maksulla. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla. Fölillä matkustaminen on helppoa, kun yhdellä lipulla pääsee liikkumaan koko alueella. Tarkasta aikataulut ja reitit Fölin sivuilta.

Hinnat

Katso verkkokaupasta

Ostopaikat

VR:n verkkokauppa (vr.fi, ei Mobiilikauppa m.vr.fi)

Toimitustavat

E-lippu sähköpostitse

Voimassaoloaika

Föli-kertalippu on voimassa kaksi tuntia ensimmäisestä bussiin noususta. Lippu on voimassa myös yöaikaan klo 23.00–04.00. Lipulla voi matkustaa enintään kuusi matkaa.

Lipun käyttö

Junalippuun merkitty Fölin kertalipun QR-koodi tulee näyttää bussin lukulaitteelle jokaisella nousulla. Aikataulut, reitit ja pysäkit voit tarkastaa Fölin sivuilta. Muista varata tarpeeksi vaihtoaikaa.

Muutokset ja perutuukset

Fölin kertalippua ei voi muuttaa tai peruuttaa, vaikka olisit ostanut junalippuun liittyvän Peruutusturvan.

 

Katso lisätietoja VR:n kuljetusehdoista ja Fölillä matkustamisesta sekä ehdoista ja laatulupauksesta.

 

Nyssen Kesälinjan lippu

Veturilaisena pääset matkustamaan Tampereen seudun joukkoliikenteen Kesälinja 100 bussilla ilmaiseksi ostaessasi junalipun Tampereelle 8.6.–13.8.2017. Muista ostaa junalippu käyttäen Veturi-tunnuksiasi niin voit valita maksuttoman edun mukaan junalipulle. Saat vaivattomasti molemmat liput samalle lipulle. Kesälinja vie sinut asemalta Tampereen jännittävimpiin kohteisiin joka päivä 5.6.–13.8.2017 aamupäivästä iltaan. Lisätietoja sekä Kesälinjan aikataulun ja reitin voit tarkastaa Nyssen sivuilta.

Hinnat

Etu on maksuton, kun käytät Veturi-tunnuksiasi.

Ostopaikat

VR:n verkkokauppa (vr.fi, ei Mobiilikauppa m.vr.fi)

Toimitustavat

E-lippu sähköpostitse

Voimassaoloaika

Kesälinjan lippu on voimassa Tampereen seudun joukkoliikenteen Kesälinjalla 100 junalipun voimassaolopäivänä (saapumispäivä) sekä sitä seuraavana päivänä linjan viimeiseen päivittäiseen vuoroon asti. Kesälinja liikennöi 5.6.–13.8.2017.

Lipun käyttö

Junalipun viivakoodi tulee näyttää bussin lukulaitteelle jokaisella nousulla. Aikataulun, reitin ja pysäkit voit tarkastaa Nyssen sivuilta. Muista varata tarpeeksi vaihtoaikaa.

Muutokset ja perutuukset

Mikäli muutat tai peruutat junalipun, Nyssen Kesälinjan lippu peruuntuu.

 

Katso lisätietoja VR:n kuljetusehdoista ja Nyssellä matkustamisesta sekä ehdoista ja laatulupauksesta.