Yrityslipulla matkustat joustavasti

Yritysasiakkaille suunnattu Yrityslippu on joustavin ja helpoin vaihtoehto työmatkustukseen. Yrityslippua voi muuttaa (lähtöpäivää tai -aikaa) veloituksetta viimeistään 24 h junan lähdön jälkeen ja peruuttaa ennen junan lähtöä (peruutuskulu 10 €). Yrityslipulla matkustat mukavasti Ekstra-luokassa, jossa lipun hintaan sisältyy päivän lehdet sekä kahvi ja tee.

Yrityslippu on myynnissä VR yritysverkkokaupassa, matkatoimistoissa ja niiden sähköisissä varauskanavissa, asemien lipunmyynneissä asiakasnumerolla sekä VR yritys- ja ryhmämyynnissä.

 

Lippuehdot

Hinnat

Yrityslipun hinnat voit katsoa VR:n yritysverkkokaupasta.

Alennukset

Sopimusasiakkaat voivat saada alennusta Yrityslipusta.

Matkustusluokka

Ekstra

Ostopaikat

VR yritysverkkokauppa, matkatoimistot ja niiden sähköiset varausjärjestelmät, VR yrityspalvelu p. 0600 199 55 (1,99 € / vastattu puhelu + pvm) ma–pe klo 8–17 sekä asemien lipunmyyntitoimistot.

Toimitustavat

VR yritysverkkokaupan lipputuloste, lippu sähköpostiin tai tekstiviestillä matkapuhelimeen.

Muutokset

Yrityslipun voi muuttaa (lähtöpäivä tai -aika) maksutta palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta numerossa p. 0800 166 888 ennen junan lähtöä tai viimeistään 24 tuntia junan lähdön jälkeen. Huom! Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan junavuoroon, hintaero peritään vaihdon yhteydessä. Erotusta halvempaan junavuoroon ei hyvitetä.

Peruutukset

Yrityslipun voit peruuttaa ennen junan lähtöä palveluasemien lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta p. 0800 166 888 (peruutuskulu 10 €).

 

 

Pendolino-junan neuvottelukabinetti 2–6 henkilön käyttöön

Pendolino-junan neuvottelukabinetti on junan Ekstra-luokassa, ja siellä on istumapaikat 6 henkilölle. Neuvottelukabinetin saat oman seurueen käyttöön jo kahdelle matkustajalle Yrityslipun hinnalla.

Kirjoita yritysverkkokaupan Kampanjakoodi-kenttään "pendo neuvotteluhytti" ja valitse matkustajamäärä. Järjestelmä antaa tämän jälkeen kokonaishinnan ja paikkavalinnassa valitset Neuvotteluosaston.

Matkustusluokka

Ekstra

Liput

Ryhmälippu Pendolinon neuvotteluhyttiin (2–6 henkilöä).

Ostopaikka

VR yritysverkkokauppa, matkatoimistot, VR yrityspalvelu tai asemien lipunmyyntitoimistot asiakasnumerolla

Maksuehdot

Viimeistään 14 vrk ennen junan lähtöä.

Muutosehdot

Neuvottelutilan muutokset ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 10 vrk ennen matkaa. Muutoksista peritään 10 % muutosmaksu ja peruutuksista 20 % peruutusmaksu.

 

Jos neuvotteluhyttiä ei ole varattu kaksi päivää ennen junan lähtöä, sen paikat voi ostaa yksittäisinä paikkoina valitsemalla ne esimerkiksi verkkokaupan vaunukartasta. Koko hyttiä ei tuolloin voi enää varata oman seurueen käyttöön.

Osta liput yritysten verkkokaupasta

Muistathan kirjautua yritysverkkokauppaan yrityksesi tunnuksilla. Näin saatte parhaan hyödyn sopimuksestanne.

Saat yritysverkkokaupasta

  • aikataulut 24 h
  • junaliput klo 03–02.45