Ylläs ON ykkönen!

 

Ylläs sijaitsee Tunturi-Lapin sydämessä, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa.
 

Ylläksen kesä ja syksy on täynnä tapahtumia ja aktiviteetteja. Ylläksellä voit retkeillä tai maastopyöräillä Suomen suosituimman kansallispuiston alueella, kalastaa, harrastaa frisbeegolfia tai alamäkipyöräilyä tai vaikka hypätä hevosen selkään ja suunnata ainutlaatuisiin Ylläksen maastoihin. Anna Ylläksen perinteisten kylien – Äkäslompolon ja Ylläsjärven valloittaa ja yllättää sinut! Lepää laadukkaissa majoituskohteissa ja nauti ravintoloiden tarjoamista herkuista. Meillä Ylläksellä voit vain myös olla ja nauttia kiireettömyydestä

Ylläs tarjoaa ykköstapahtumia ympäri vuoden. Ylläs Soikoon tanssittaa heinäkuussa ja Kino Ylläs tarjoaa elokuvien ystäville herkkupaloja ja ainutlaatuisia elokuvaelämyksiä syksyn hämärtyvissä illoissa!

Lisätiedot: www.yllas.fi

Lähin juna-asema on Kolari

Ylläkselle pääset matkustamalla ensin junalla Kolariin, josta on Ylläkselle matkaa noin 35 kilometriä. Kolarista on Ylläkselle edestakainen bussikuljetus.

Rautatieasemalta lähtevien jatkokuljetusten aikataulut löydät parhaiten Matkahuollon sivuilta.

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Lähin asema on Kolari

Yöjunalla makuuvaunussa

Makuuvaunussa voit matkustaa mukavasti yön yli etelän ja pohjoisen välillä, nykyaikaisessa kaksikerroksisessa makuuvaunussa tai perinteisessä sinisessä makuuvaunussa.

Makuuvaunussa yön yli

Vinkit AutoJunalla matkustamiseen

Mietityttääkö miten auton kuormaus junaan onnistuu? Tai pohditko missä kuormauspaikat ovat? Nappaa vinkit huoletonta AutoJuna-reissua varten.

Matkaan AutoJunalla