Ylläs on ykkönen!

Ylläs poro

 

Ylläs sijaitsee Tunturi-Lapin sydämessä, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa.
 

Ylläs täynnä tapahtumia ja aktiviteetteja läpi vuoden. Ylläksellä voit retkeillä tai maastopyöräillä kansallispuiston alueella, kalastaa, harrastaa frisbeegolfia tai alamäkipyöräilyä tai vaikka hypätä hevosen selkään ja suunnata ainutlaatuisiin Ylläksen maastoihin. Anna Ylläksen perinteisten kylien – Äkäslompolon ja Ylläsjärven valloittaa ja yllättää sinut! Lepää laadukkaissa majoituskohteissa ja nauti ravintoloiden tarjoamista herkuista. Ja aina voit vain myös olla ja nauttia kiireettömyydestä

Talvella Ylläksellä voi lasketella ja hiihtää kauniissa luonnonmaisemissa. Kipua suksiesi kanssa Yllästunturin huipulle ja nauti Suomen pisimmistä rinteistä. Yli 3000 m pitkät Ylipitkä ja Jättipitkä tarjoavat ainutlaatuisen pitkän lasketteluhetken, joiden aikana voi nauttia henkeäsalpaavan kauniista Ylläksen maisemista.

Ylläs tarjoaa ykköstapahtumia ympäri vuoden. Ylläs Soikoon tanssittaa heinäkuussa ja Kino Ylläs tarjoaa elokuvien ystäville herkkupaloja ja ainutlaatuisia elokuvaelämyksiä syksyn hämärtyvissä illoissa!

Lisätiedot: www.yllas.fi

 

Ylläksen lähin juna-asema on Kolari

Ylläs sijaitsee 35 km päässä Kolarin rautatieasemalta. Yöjunalla pääset mukavasti Kolariin, ja sieltä on linja-autoyhteys Ylläkselle ja takaisin.

Katso yhteydet Ylläksen sivuilta

 

Osta junalippu ja lähde Ylläkselle

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Ylläksen lähin juna-asema on Kolari

Yöjunalla makuuvaunussa

Makuuvaunussa voit matkustaa mukavasti yön yli etelän ja pohjoisen välillä, nykyaikaisessa kaksikerroksisessa makuuvaunussa tai perinteisessä sinisessä makuuvaunussa.

Makuuvaunussa yön yli

Vinkit AutoJunalla matkustamiseen

Mietityttääkö miten auton kuormaus junaan onnistuu? Tai pohditko missä kuormauspaikat ovat? Nappaa vinkit huoletonta AutoJuna-reissua varten.

Matkaan AutoJunalla