Veturi palvelee

Matkustajia Allegrossa

 

Onko sinulla kysyttävää Veturista? Voit soittaa VR Asiakaspalveluun tai ottaa yhteyttä Facebookissa tai Twitterissä. Omat tiedot -osiossa voit päivittää tietojasi tai lähettää palautetta lomakkeella.
 
Verkkokaupan ja mobiilisovelluksien Omat tiedot -osiossa voit:
  • päivittää osoitetiedot ja muut yhteystiedot

  • muuttaa markkinointilupaa

  • ottaa henkilkorttitunnistautumisen käyttöön

Palautteesi tulee perille meille myös lomakkeella, muistathan laittaa mukaan käyttäjätunnuksesi!

 

Asiakaspalvelua somessa

Junamatkailusta ja -lipuista voit kysyä meiltä myös Facebookissa tai Twitterissä arkisin klo 7–21, lauantaisin klo 8–20 ja sunnuntaisin klo 9–20. Kuulemme myös mielellämme mielipiteesi tai kehitysehdotuksesi. Löydät meidät myös Instragramista ja Youtubesta.

 

Tiedustelut ja varaukset

VR Asiakaspalvelu
p. 0600 41 900
Kotimaan ja Venäjän liikenne
Avoinna:
mape klo 5–22
la–su ja arkipyhinä klo 7–22

Puhelun hinta 1,99 €/vastattu puhelu + pvm

 

Usein kysyttyä

Miksi ostamani junaliput eivät näy Veturin omissa tiedoissa?

Liput näkyvät aina Veturi-tiedoissasi, kun ostat ne tunnistautuneena Veturiin. Anna tunnuksesi aina asioidessasi VR:llä.

Miksi salasanani ei toimi lippuautomaateissa?

Jos valitsemasi salasana sisältää erikoismerkkejä (kuten esimerkiksi * è # \ > |), ei salasanasi toimi VR:n lippuautomaateissa. Mikäli haluat ostaa lippusi automaatista, vaihda salasanaasi.

Miksi en pääse kirjautumaan Veturiin?

Varmista, että antamasi asiakasnumero tai käyttäjätunnus (eli sähköpostiosoitteesi) ja salasana ovat oikein. Jos kirjautuminen ei siltikään onnistu, tarkista että olet kirjoittanut mm. nollat ja O-kirjaimet oikein. Olethan sallinut evästeet vieraillessasi VR:n verkkosivuilla? Evästeiden hylkääminen voi estää kirjautumisen Veturiin.

Miksi minun kannattaa käyttää Veturi-tunnuksia?

Käyttämällä Veturi-tunnuksiasi saat hyödynnettyä kaikki mahdolliset ajankohtaiset Veturi-tarjoukset eri ostokanavissa. Junaliput, jotka olet ostanut käyttäen tunnuksiasi ovat tallessa Omissa lipuissasi ja voit esimerkiksi tulostaa ne juuri sinulle sopivaan aikaan. Veturi myös palkitsee aktiivisesta asiakkuudesta yllätyseduilla.

Näytä kaikki

Helppo tapa tunnistautua

Varmista etusi ja tunnistaudu veturilaiseksi helposti omalla ajo-, henkilö- tai Kela-kortillasi! 

Lue lisää tunnistautumisesta

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista