Veturi palvelee

Matkustajia Allegrossa

Osoitteenmuutokset sekä muut yhteystietoihin tai markkinointilupiin liittyvät muutokset hoituvat kätevimmin Omat tiedot -osiossa, kirjautumalla sisään Veturi-tunnuksillasi verkkokauppaan tai VR Mobiili -sovellukseen. Näissä kanavissa myös otat helposti käyttöösi henkilökorttitunnistautumisen, joka nopeuttaa asiointia esimerkiksi lippuautomaateilla, asemilla ja R-kioskeilla.

 

Muissa Veturiin liittyvissä kysymyksissä voit soittaa:

VR Asiakaspalvelu
ma–su klo 7–22
0600 41 900
(1,99 €/vastattu puhelu + pvm)

Voit lähettää meille palautteesi verkkolomakkeella. Muistathan laittaa mukaan käyttäjätunnuksesi!

Asiakaspalvelua Somessa

Tiesithän, että voit halutessasi kysyä junamatkailusta ja lipuista myös Facebook-sivullamme tai Twitterissä klo 7–22? Kuulemme myös mielellämme mielipiteesi tai kehitysehdotuksesi. Löydät meidät myös Instragramista ja Youtubesta.

VR Facebookissa

VR Twitterissä

VR Instagramissa

VR Youtubessa

 

Usein kysyttyä

Miksi ostamani junaliput eivät näy Veturin omissa tiedoissa?

Liput näkyvät aina Veturi-tiedoissasi, kun ostat ne tunnistautuneena Veturiin. Anna tunnuksesi aina asioidessasi VR:llä.

Tarvitaanko Veturi-tarjouksiin jokin koodi?

Veturi-tarjoukseen saattaa liittyä koodi. Tällöin koodi ilmoitetaan selkeästi tarjouksen yhteydessä.

Miksi en pääse kirjautumaan Veturiin?

Varmista, että antamasi asiakasnumero tai käyttäjätunnus (eli sähköpostiosoitteesi) ja salasana ovat oikein. Jos kirjautuminen ei siltikään onnistu, tarkista että olet kirjoittanut mm. nollat ja O-kirjaimet oikein. Rekisteröitymisen yhteydessä antamassasi sähköpostiosoitteessa ei saa olla erikoismerkkejä. Olethan sallinut evästeet vieraillessasi VR:n verkkosivuilla? Evästeiden hylkääminen voi estää kirjautumisen Veturiin.

Rekisteröidyin Veturiin, mutta en silti saa voimassa olevaa tarjousta näkyviin?

Kirjaudu kaikissa VR:n myyntikanavissa (VR Mobiilissa, verkkokaupassa, asemien lipunmyynnissä, R-kioskeilla ja automaateilla) aina Veturi-tunuksillasi, niin saat hyödynnettyä kaikki mahdolliset ajankohtaiset Veturi-tarjoukset. Veturi-tarjouksia tehdään kampanjaluonteisesti ja tiedot ajankohtaisista tarjouksista löytyvät aina Veturin omilta internet-sivuilta ja Veturi-uutiskirjeistä. Tietyt tarjoukset voivat edellyttää myös kampanjakoodia.

Näytä kaikki

Helppo tapa tunnistautua

Varmista etusi ja tunnistaudu veturilaiseksi helposti omalla ajo-, henkilö- tai Kela-kortillasi! 

Lue lisää tunnistautumisesta

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista