Lataa VR Matkalla

Uusi sovellus on matkakumppanisi lähi- ja kaukojunissa.

VR Matkalla -sovelluksesta voit jo ostaa sekä lähi- että kaukoliikenteen kertalippuja ja varata matkaseurueellesi paikan vaunukartalta. Lisäämme sovellukseen pitkin vuotta uusia ominaisuuksia, joista voit lukea lisää täältä!

VR mobiilisovelluksilla ostat junaliput helposti

VR Matkalla

VR Matkalla on uusi sovelluksemme, jota kehitämme jatkuvasti. Päivitämme sovelluksen ja muidenkin myyntikanaviemme uudistuksista sivustolla uudistuu.vr.fi sekä sosiaalisessa mediassa.

Lataa uusi sovellus sovelluskaupastasi:

 

 

VR Mobiili ja VR Lähijunat -sovellukset

Jos käytät sarja- ja kausilippuja, voit käyttää niitä VR Mobiili ja VR Lähijunat -sovelluksilla. Nämä ovat vanhentuvia sovelluksia, jotka säilyvät uuden sovelluksen rinnalla käytössä vielä jonkin aikaa.

VR Mobiililla voit ostaa kaukoliikenteen kertalippuja ja varata paikan kaukoliikenteen sarjalipulle.

VR Lähijunat -sovelluksesta voit katsoa aikatauluja ja ostaa kertalippuja, sarjalippuja ja kausilippuja lähijunaliikenteeseen Riihimäen ja Lahden suuntiin. Tämä koskee koskee R-, T-, D- ja Z-junia.

Usein kysyttyä

Miten voi maksaa mobiilikaupasta ostetut liput?

VR Mobiili -sovelluksesta ostetut liput voi maksaa Visa- ja MasterCard-korteilla. VR Lähijunat -sovelluksesta ostetut liput voi maksaa Visa-, MasterCard- ja American Express-korteilla.

Jos halutaan poistaa mobiilikauppaan tallennetun maksukortin tiedot, miten toimitaan?

Asiakas ottaa yhteyttä Verkko- ja mobiilikaupan tukeen ja kertoo maksukortin merkin ja neljä viimeistä numeroa. Tuki ottaa yhteyttä maksuoperaattoriin, ja ilmoittaa asiakkaalle, kun kortin tiedot on poistettu järjestelmästä.

Mitä hyötyä on mobiilisovelluksesta?

Käytettäessä puhelimeen ladattua mobiilisovellusta voi hakea aikatauluja ja ostaa nopeutetusti lippuja. Veturi-asiakkaaksi rekisteröitymisen jälkeen asiakas kirjautuu jatkossa automaattisesti palveluun avattuaan sovelluksen. Ostettu lippu tallentuu automaattisesti sovelluksen lippukansioon, ja lisäksi matkan voi tallentaa kalenteriinsa. Sovelluksen avulla voi helposti hallita suosikkireittejä ja lippukansiota.

Voiko tietyn istumapaikan valita mobiilista?

VR Mobiilissa voit esittää paikkatoiveen erityisistumapaikoista. Tietyn istumapaikan voit valita käyttämällä vaunukarttaa VR:n verkkokaupasta.

Näytä kaikki

Seuraa junasi kulkua uudessa sovelluksessa

Kun ostat matkan VR Matkalla -sovelluksella, voit seurata reaaliaikaisesti juniesi kulkutietoja!

Lue lisää ja lataa sovellus.