Veturilaisten edut ja tarjoukset

Osta aiemmin, maksa vähemmän – säästölipuilla matkustat aina edullisesti

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Osta lippusi ajoissa ja varmista itsellesi edullinen Säästölippu. Kevään halvimmat junamatkat ostetaan nyt!

Tienaa matkarahaa muitta mutkitta!

Raha ei tuo onnea, mutta matkustaminen tuo. Muista kirjautua omilla tunnuksillasi ja voit tienata matkarahaa! Käytä siis Veturi-tunnuksiasi aina kun asioit.

Veturi-etu: Kevätmessuille kaksi yhden hinnalla sunnuntaina 9.4.2017

Kevät saapuu kertaheitolla kun Kevätmessut saapuu Messukeskukseen Helsinkiin 6.–9.4. Koe kaikki puutarhasta, rakentamisesta, mökkeilystä, sisustuksesta ja luomuruuasta ainutlaatuisilla messuilla! Veturilaisena saat kaksi lippua yhden hinnalla sunnuntaina 9.4.2017.

30 Vuotta Kelaa – liput veturilaisille etuhintaan!

Anssi Kela juhlistaa 30-vuotista artistiuraansa 30 Vuotta Kelaa -konsertissa Helsingin Jäähallissa lauantaina 6. toukokuuta. Illan aikana pääset kuulemaan Anssi Kelan tutut hitit vuosien varrelta! Veturilaisena saat 5 € alennusta kaikista lipuista – osta lippusi ainutlaatuiselle jäähallikeikalle jo nyt!

Lähde taitoluistelun MM-kisoihin Veturi-hintaan!

Flippi ja tulppi sentään! Taitoluistelun MM-kilpailut säkenöivät kilpaa kevätauringon kanssa Helsingin Hartwall Arenalla 29.3.–2.4.2017. Veturilaisena saat etuhintaiset liput taitoluistelun MM-kisoihin. Toimi ripeästi – liput myynnissä 30.3.saakka!

Veturi-hintaan Fåglarna-esitykseen!

Koe ravisuttava musiikkikokemus, jota tukee upea videotuotanto. Koe Fåglarna-esitys Helsingin konservatioriossa 25.3.2017. Veturilaisena saat elämykselliset liput etuhintaan!

Likat Lenkille Veturi-hintaan

Likkojen Lenkki on täynnä naisenergiaa ja Veturin likat pääsevät etuhintaan! Lähde Lenkille likkojen kanssa kauniissa maisemissa Tampereelle tai Ouluun. Mukaan pääset etuhintaan 30 euroa/hlö (norm. 36 euroa/hlö)!

Kansallisteatterin valloittava Canth – veturilaisille etuhintaan

Tule Kansallisteatteriin näkemään, kuinka Minna Canthin uskomaton elämäntarina muuttuu todeksi! Saat veturilaisena liput Canth-näytelmään etuhintaan. Etu on voimassa 18., 23. ja 31.3. klo 19.00 näytäntöihin niin kauan, kun lippuja riittää.

Veturilaiset svengaavat Ansa-musikaalin tahtiin nyt etuhintaan!

Lähde nauttimaan riemukkaasta ja riipaisevasta Ansa-musikaalista Jyväskylän kaupunginteatteriin! Saat Veturi-etuna liput nyt huippuhintaan – vain 20 €/kpl!

Etuja Allegro-junan asiakkaille!

Allegron asiakkailla on hyvät oltavat! Pääset nyt nauttimaan lukuisista eduista Helsingin-matkasi aikana. Vaihtuvat Allegro-edut tarjoavat edullisia kokemuksia ja tarjouksia ympäri Helsinkiä.

Aloita reilireissusi suunnittelu – osta nyt ja lähde kesällä reilaamaan!

Saat normaalihintaisesta Interrail Global Pass -kortista 15 % alennusta, kun ostat kortin 1.2.–31.3.2017. Ensimmäinen voimassaolopäivä voi olla jopa 11 kuukautta ostopäivän jälkeen. Voit siis ostaa edullisemman kortin jo nyt kesän Interrail-matkaasi varten!

Veturi-kortilla kestoetuja ravintolavaunussa!

Veturi-kortilla nyt yhä enemmän etuja. Monipuoliset edut ovat voimassa toistaiseksi kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa Veturin mobiilikortilla.

Vierailulla Helsingin seudulla?

Helsingin seudulla pääsee matkustamaan kätevästi joko mobiililipulla tai vuorokausilipulla. Vuorokausilipun voit ostaa etukäteen verkkokaupasta 1–7 päiväksi. HSL Mobiililippu -sovelluksella voit osta kertalipun, joka on voimassa 80 minuuttia ostohetkestä.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Lähde matkaan Veturi-tunnuksilla!

Tiesitkö, että uudesta VR Lähijunat -sovelluksesta ostat hetkessä lipun VR:n lähijunaliikenteeseen Veturi-tunnuksia käyttäen?

Lataa heti!

App Store

Google Play

 

Veturi-kortilla etuja

Veturilaisena voit ladata älypuhelimeesi VR Mobiili -sovelluksen, josta löydät Veturi-kortin kirjauduttuasi sisään Veturi-tunnuksilla. Mobiilikortin avulla tunnistaudut kätevästi asemilla ja R-kioskilla sekä saat erikoisetuja esim. junien ravintolavaunuissa.

Lue lisää Veturi-kortista

Helppo tapa tunnistautua

Varmista etusi ja tunnistaudu veturilaiseksi helposti omalla ajo-, henkilö- tai Kela-kortillasi! 

Lue lisää tunnistautumisesta

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista