Veturilaisten edut ja tarjoukset

Veturi-etu: MAMMA MIA! liput
20 % alennuksella

MAMMA MIA, nyt mennään! Veturilaisena sinulla on mahdollisuus kokea huikea musikaalispektaakkeli etuhintaan. Varaa lippusi jo nyt, sillä tarjous on voimassa 19.10. asti.

Autojunapaketti kahdelle
alk. 135 €

Miksi ajaa, kun voi levätäkin? Yöjunan makuuvaunussa pääset mukavasti perille ja aamulla matka jatkuu kätevästi omalla autolla. Lataa itsesi Lapin-lomalle jo tänään – tarjoushinnat ovat voimassa 2.12. asti!

Makuupaikka alkaen 49 €

Lataa itsesi Lapin-lomalle ja matkaa mukavasti makuuvaunussa! Varaa matkasi jo tänään ja varmista levollinen matka Lappiin – tarjoushinnat ovat myynnissä 2.12. asti!

Veturi-etu: Yö- ja autojunissa aamiainen etuhintaan

Saat Veturi-korttia näyttämällä All Day Breakfastin viiden euron etuhintaan (normaalihinta 7,90 €) kaikissa yö- ja autojunissa 19.9.–20.12.2017.

Kaukoliikenteen sarjaliput nyt tarjoushintaan!

Suositut sarjaliput ovat täällä taas! Osta 10 matkan Eko-luokan sarjalippusi mille hyvänsä kaukoliikenteen reittivälille ja matkusta edullisesti. Muista ostaa ajoissa, sillä tarjoushintaiset sarjaliput ovat myynnissä syyskuun loppuun asti.

Veturimenu kutsuu herkuttelemaan Pastikseen

Ota äkkilähtö Pariisiin ja suuntaa Pastikseen herkuttelemaan. Veturilaisille kolmen ruokalajin yllätysmenu etuhintaan. Varaa illallisesi jo tänään, sillä etu on voimassa vain syyskuun ajan!

Oulun kaupunginteatteriin Veturi-hintaan

Veturilaisena pääset nyt katsomaan Juhani Ahon klassikkoromaaniin pohjautuvaa uutuusnäytelmää Rautatie etuhintaan koko syyskuun ajan! Toimi nopeasti, sillä lippuja on vain rajoitettu määrä.

Veturilaisille ilmainen kuljetus Apollomatkojen matkakohteissa

Lähde unelmien rantalomalle! Veturilaisena saat Apollomatkojen valmismatkakohteissa kuljetuksen lentokentän ja hotellin välillä kaupan päälle koko seurueellesi, kun varaat lomasi 1.7.–30.9.2017.

Veturilaisille Kaunis Kanavareitti -risteily etuhintaan

Tutustu Helsinkiin mereltä käsin! Veturi-korttia näyttämällä pääset Kaunis Kanavareitti -risteilylle etuhintaan koko risteilykauden ajan. Lisäksi nautit kahvista tai teestä veloituksetta kesäkuun loppuun saakka, kun näytät Veturi-korttiasi laivan kahvilassa.

Osta aiemmin, maksa vähemmän – säästölipuilla matkustat aina edullisesti

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Osta lippusi ajoissa ja varmista itsellesi edullinen Säästölippu. Kevään halvimmat junamatkat ostetaan nyt!

Etuja Allegro-junan asiakkaille!

Allegron asiakkailla on hyvät oltavat! Pääset nyt nauttimaan lukuisista eduista Helsingin-matkasi aikana. Vaihtuvat Allegro-edut tarjoavat edullisia kokemuksia ja tarjouksia ympäri Helsinkiä.

Veturi-kortilla kestoetuja ravintolavaunussa!

Veturi-kortilla nyt yhä enemmän etuja. Monipuoliset edut ovat voimassa toistaiseksi kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa Veturin mobiilikortilla.

Vierailulla Helsingin seudulla?

Helsingin seudulla pääsee matkustamaan kätevästi joko mobiililipulla tai vuorokausilipulla. Vuorokausilipun voit ostaa etukäteen verkkokaupasta 1–7 päiväksi. HSL Mobiililippu -sovelluksella voit osta kertalipun, joka on voimassa 80 minuuttia ostohetkestä.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Lähde matkaan Veturi-tunnuksilla!

Tiesitkö, että uudesta VR Lähijunat -sovelluksesta ostat hetkessä lipun VR:n lähijunaliikenteeseen Veturi-tunnuksia käyttäen?

Lataa heti!

App Store

Google Play

 

Veturi-kortilla etuja

Veturilaisena voit ladata älypuhelimeesi VR Mobiili -sovelluksen, josta löydät Veturi-kortin kirjauduttuasi sisään Veturi-tunnuksilla. Mobiilikortin avulla tunnistaudut kätevästi asemilla ja R-kioskilla sekä saat erikoisetuja esim. junien ravintolavaunuissa.

Lue lisää Veturi-kortista

Helppo tapa tunnistautua

Varmista etusi ja tunnistaudu veturilaiseksi helposti omalla ajo-, henkilö- tai Kela-kortillasi! 

Lue lisää tunnistautumisesta

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista