Veturilaisten edut ja tarjoukset

Lähde kesällä unelmien Italiaan – TUIn etu veturilaisille

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista, valitse Italian Sisilia tai Sardinia. Veturilaisena saat helmikuun ajan 50 euroa alennusta kesän matkapaketeista. Saat alennuksen myös tarjoushintaisista matkoista!

Cumulus Resortin hiihtolomatarjoukset

Lähde nauttimaan reippaasta talvilomasta ulkoillen tai koe lomariemua kylpylähotellissa lasten kanssa! Kiskoilla matkaat reippaasti ja junamatka sujuu mukavasti leväten. Matkalla voit myös suunnitella, mitä kaikkia aktiviteetteja haluat Cumulus Resort -lomakohteessasi tehdä! 

Hiihtolomalla Heurekaan

Hyppää perheen kanssa junaan ja suuntaa Heurekaan tutustumaan Eläinten Body Worlds -näyttelyyn! Matkaa eläinten elämän eri kerroksiin ja tutustu kymmenien eläinlajien anatomiaan – aina sammakosta norsuun. Perille pääset joutuisasti ja matka taittuu nopeasti maisemia katsellen.

Talvikivaa Hämeenlinnassa

Tule junalla Hämeenlinnaan viettämään mainio lomapäivä! Keskiaikaisessa linnassa, Museo Militariassa, Sibeliuksen syntymäkodissa ja kymmenissä muissa matkakohteissa riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Junalla matka taittuu mukavasti eväitä syöden tai leväten.

Aloita reilireissusi suunnittelu – osta nyt ja lähde kesällä reilaamaan!

Saat normaalihintaisesta Interrail Global Pass -kortista 15 % alennusta, kun ostat kortin 1.2.–31.3.2017. Ensimmäinen voimassaolopäivä voi olla jopa 11 kuukautta ostopäivän jälkeen. Voit siis ostaa edullisemman kortin jo nyt kesän Interrail-matkaasi varten!

Veturi-kortilla kestoetuja junissa!

Veturi-kortilla nyt yhä enemmän etuja. Monipuoliset edut ovat voimassa toistaiseksi kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa Veturin mobiilikortilla.

Vierailulla Helsingin seudulla?

Helsingin seudulla pääsee matkustamaan kätevästi joko mobiililipulla tai vuorokausilipulla. Vuorokausilipun voit ostaa etukäteen verkkokaupasta 1–7 päiväksi. HSL Mobiililippu -sovelluksella voit osta kertalipun, joka on voimassa 80 minuuttia ostohetkestä.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Lähde matkaan Veturi-tunnuksilla!

Tiesitkö, että uudesta VR Lähijunat -sovelluksesta ostat hetkessä lipun VR:n lähijunaliikenteeseen Veturi-tunnuksia käyttäen?

Lataa heti!

App Store

Google Play

 

Veturi-kortilla etuja

Veturilaisena voit ladata älypuhelimeesi VR Mobiili -sovelluksen, josta löydät Veturi-kortin kirjauduttuasi sisään Veturi-tunnuksilla. Mobiilikortin avulla tunnistaudut kätevästi asemilla ja R-kioskilla sekä saat erikoisetuja esim. junien ravintolavaunuissa.

Lue lisää Veturi-kortista

Helppo tapa tunnistautua

Varmista etusi ja tunnistaudu veturilaiseksi helposti omalla ajo-, henkilö- tai Kela-kortillasi! 

Lue lisää tunnistautumisesta

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista