Käytä Veturi-tunnuksia

Muista aina kirjautua palveluihimme, kun ostat junalippuja. Näin hyödyt kaikista eduista ja tarjouksista ja varmistat, että junalippusi ovat tallessa Omissa tiedoissasi.
 

Kun kirjaudut, hyödyt monin eri tavoin:

  • Nopeampi ja helpompi ostaminen VR.fi:ssä sekä mobiilisovelluksissamme: VR Matkalla, VR Mobiili ja VR Lähijunat -sovelluksissa

  • Voit hyödyntää tarjoamiamme etuja junien ravintolavaunuissa

  • Junalippusi ovat tallessa

Usein kysyttyä

Miksi minun kannattaa käyttää Veturi-tunnuksia?

Käyttämällä Veturi-tunnuksiasi saat hyödynnettyä kaikki mahdolliset ajankohtaiset Veturi-tarjoukset eri ostokanavissa. Junaliput, jotka olet ostanut käyttäen tunnuksiasi ovat tallessa Omissa lipuissasi ja voit esimerkiksi tulostaa ne juuri sinulle sopivaan aikaan. Veturi myös palkitsee aktiivisesta asiakkuudesta yllätyseduilla.


Miksi henkilötunnukseni ei tallennu, kun yritän syöttää sitä Omiin tietoihini?

Syntymäaika ja henkilötunnuksen loppuosa tulee syöttää oikeassa muodossa. Palvelun käyttöönotto edellyttää, että sinulla on suomalainen henkilötunnus. Muista tallentaa lopuksi tietosi.

Kun otan henkilökorttitunnistautumista käyttöön VR Mobiilissa, tuleeko muutos varmentaa salasanalla?

VR Mobiilissa muutosta ei tarvitse enää varmentaa erikseen salasanalla, vaan pelkkä tallennus riittää.

Miksi minun kannattaa ottaa käyttöön tunnistautuminen henkilökortin avulla?

Ajo-, henkilö- tai Kela-kortin viivakoodin avulla tunnistaudut Veturi-asiakkaaksi helposti ja nopeasti VR:n palvelukanavissa. Voit ottaa palvelun itse käyttöön Omissa tiedoissa, tai vastaavasti poistaa sen käytöstä.

Miksi tiedot eivät päivity, vaikka olen juuri ottanut henkilökorttitunnistautumisen käyttööni?

Tiedot päivittyvät järjestelmiin pienellä viiveellä. Odota hetki ja palaa uudestaan sovellukseen, niin tiedot ovat päivittyneet.

Näytä kaikki