Lataa mobiilisovellus ja saat etuja puhelimeesi

Kun matkapuhelimessasi on VR:n mobiilisovellus, hyödynnät vaivattomasti asiakasetujasi junissa ja kaikkialla siellä, missä niitä on tarjolla.

Lataa käyttöösi uusi VR Matkalla -sovellus, jonka Viestit-osio näyttää sinulle näppärästi ajankohtaiset kausiedut sekä muut herkkuedut. Etuhinnat lunastat sovellusta näyttämällä.

Vanhemmissa VR Mobiili ja VR Lähijunat -sovelluksissa oleva Veturi-kortti toimii edelleen asiakkuutesi etukorttina. Veturi-kortti löytyy näistä sovelluksista kun olet kirjautunut sisään asiakastunnuksillasi.

Mikäli olet aiemmin tilannut käyttöösi Veturin tekstiviestikortin, voit edelleen käyttää sitä etujen lunastamiseen ravintolavaunuissa ja asiakkuutesi osoittamiseen. Uusia Veturi-tekstiviestikortteja emme enää lähetä.

Lataa uusi VR Matkalla sovelluskaupastasi

Jos et vielä käytä sovellusta, saat mobiilisovelluksen ja samalla asiakasedut älypuhelimeesi helposti:

  • Valitse alla olevista kuvakkeista oma sovelluskauppasi ja lataa maksuton sovellus puhelimeesi. VR Matkalla -sovelluksesta voit ostaa sekä kauko- että lähiliikenteen kertalippuja, VR Mobiilista voit ostaa kaukoliikenteen junalippuja ja VR Lähijunat -sovelluksesta VR:n lähiliikenteen alueen junalippuja.

  • Kun sovellus on latautunut, kirjaudu sisään asiakastunnuksillasi.

 

Lataa sovellus puhelimeesi näistä linkeistä: