Veturin säännöt

Liittyminen

Tällä sivustolla tunnukset VR:n palveluihin voivat luoda 16 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee liittymiseen vanhemman tai huoltajan suostumuksen. Tunnusten luominen VR:n palveluihin on mahdollista kaikille yli 13-vuotiaille henkilöille uusi.vr.fi-sivustolla. Tunnusten luominen on ilmaista. Huomaathan rekisteröityessäsi, että yhdellä sähköpostiosoitteella voi rekisteröityä vain kerran, eli samaa sähköpostiosoitetta ei voi olla käytössä useammalla rekisteröityneellä (esim. perheet).

Lisätietoja asiakkuussopimuksesta

 

Käyttäjätunnus

Liittymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jos olet liittynyt Veturiin 29.10.2013 jälkeen.

Jos olet liittynyt Veturiin ennen 29.10.2013, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  • voit jatkaa nykyisen asiakasnumerosi käyttöä käyttäjätunnuksena tai
  • voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi käyttäjätunnukseksi. Vaihdon voit tehdä Omat tiedot -sivulla, kun kirjaudut sisään verkkopalveluun. Huomaathan, että kun olet kerran vaihtanut sähköpostisi käyttäjätunnukseksi, et voi enää ottaa asiakasnumeroasi takaisin käyttäjätunnukseksi. Veturiin antamaasi sähköpostiosoitetta voit muuttaa missä vaiheessa tahansa, ja voimassa oleva sähköpostiosoite on Veturi-käyttäjätunnuksesi.

 

Edut ja niiden käyttö

Eduista ja tapahtumista kerrotaan vr.fi/veturi -sivulla ja niistä lähetetään tietoa ensisijaisesti sähköpostilla. Edut on tarkoitettu ainoastaan Veturiin rekisteröityneiden käyttöön.

 

Asiakastietojen päivittäminen

Kun olet liittynyt Veturiin, muista huolehtia siitä, että omat asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tietoja ja antamiasi lupia pääset tarkastelemaan ja muuttamaan helposti Omat tiedot -osiossa.

Lisätietoja asiakastietojen käsittelystä

 

Sähköpostimarkkinointilupa

Kun annat meille luvan lähettää markkinointiviestintää sähköpostiisi, lähetämme sinulle pari kertaa kuukaudessa sähköisen Veturi-uutiskirjeen. Näissä viesteissä kerromme sinulle VR:n palveluista ja tarjouksista sekä muista eduista. Lisäksi mukana on erilaisia arvontoja joihin voi osallistua vain uutiskirjeen kautta.

 

Mobiilimarkkinointilupa

Mikäli olet antanut meille luvan lähettää viestejä myös matkapuhelimeesi, viestimme sinulle edellä mainituista asioista, mutta rajatulla sisällöllä ja harvemmin.

 

Ei markkinointilupaa

Mikäli et ole antanut meille markkinointilupaa lähettää viestejä sähköpostiin tai matkapuhelimeen, lähetämme sinulle palveluviestintää eli esim. Veturi-uutiskirjeitä, jotka sisältävät tietoa VR:n palveluista, mutta ei esimerkiksi tietoa tarjouksista, arvonnoista tai muista eduista.

 

Kielto-oikeus ja Veturista eroaminen

Antaessaan tietojaan VR:lle antaa asiakas samalla myös suostumuksen niiden käsittelyyn VR:n Matkustajaliikenteen tietosuojaselosteen ja VR:n suoramarkkinointirekisterin rekisteriselosteen mukaisesti. Veturista voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä kirjallisesti VR Asiakaspalveluun.

VR:llä on oikeus purkaa jäsenyys, mikäli asiakas on antanut oleellisesti virheellisiä tai puutteellisia tietoja, rikkoo olennaisesti asiakassopimusta, ei tee ostoja tunnistautuneena asiakkaana 24 kk:n aikana, tai muusta asiakkaasta johtuvasta syystä, minkä vuoksi asiakkuutta ei ole perusteltua jatkaa. Asiakkaan irtisanomisilmoituksen tai VR:n sopimuksen purkamisen jälkeen asiakas ei voi enää saada mitään asiakkuuteen liittyviä etuja.

Parhaat edut ja tarjoukset

Muista aina tunnistautua Veturi-asiakkaaksi, kun ostat junalippuja.

Lue lisää tunnistautumisesta