Matkasetelin käyttöohjeet

Veturi matkaseteli syksy 2017
 

Onnea ansaituista matkaseteleistä!

Ansaituista matkaseteleistä on lähetetty viestiä sähköpostitse kaikille veturilaisille, joille ostoja kertyi tarpeeksi keräilyaikana. Samassa viestissä on myös matkasetelin käyttöohjeet, jotka löytyvät myös tältä sivulta.

 

Mistä matkaseteli löytyy?

Sen jälkeen kun olet saanut viestin ansaitusta matkasetelistä, löydät sen Omista lipuista VR.fi -verkkokaupassa. Muista, että matkaseteli on henkilökohtainen ja sen käyttö edellyttää aina tunnistautumista veturilaiseksi.

 

Kuinka kauan matkaseteli on voimassa?

  • Tammikuussa toimitetut matkasetelit ovat käytettävä 31.3.2018 mennessä.

  • Maaliskuussa toimitetut matkasetelit ovat käytettävä 13.5.2018 mennessä.

Näät matkasetelisi voimassaolon omista lipuistasi, kun olet kirjautuneena sisään. Huomaathan, että matkasetelin koko arvo on käytettävä kerralla.

 

Mitä ja missä voin maksaa matkasetelillä?

Voit käyttää matkasetelin maksaessasi kotimaan junalippua:

  • vr.fi-verkkokaupassa
  • asemien lipunmyynnissä
  • puhelimitse VR Asiakaspalvelussa, puh. 0600 41 900 (puhelun hinta 1,99 €/vastattu puhelu + pvm)

Huomaathan, että et voi käyttää matkaseteliä m.vr.fi- tai beta.vr.fi-sivustolla eikä VR Lähijunat- tai VR Mobiili -sovelluksessa. Matkasetelillä ei voi ostaa HSL-lippuja, eikä JunaBussi-lippuja.

Muista, että matkasetelin koko arvo on käytettävä yhdessä erässä. Voit maksaa junalippusi täysin tai osittain matkasetelillä.

 

Miten maksan matkasetelillä?

Verkkokaupassa

Kirjaudu sisään, valitse lippusi ja etene lipun toimitustavan valintaan ja maksamiseen. Näet matkasetelisi Valitse maksutapa -osiossa ja voit valita haluamasi vaihtoehdot lipun maksamiseen matkasetelillä.

Asemalla tai puhelimessa

Aloita junalipun osto kertomalla, että olet veturilainen ja että sinulla on matkaseteli. Palveluneuvoja käyttää matkasetelin puolestasi haluamallasi tavalla.

 

Mitä jos haluan muuttaa tai peruuttaa matkasetelillä ostetun lipun?

Voit muuttaa tai peruuttaa matkasetelillä ostamasi lipun, mikäli ostamasi lippuehdot sallivat. Tutustu yksittäisten lippujen lippuehtoihin.

Jos olet ostanut matkasetelillä lipun sekä peruutusturvan ja lippu peruutetaan, matkasetelillä maksettu osuus hyvitetään käteisellä. Huomaathan, että ko. hyvitykset onnistuu vain asemien lipunmyynneissä.

 

Mitä muuta pitäisi muistaa matkasetelistä?

Mikäli ostoksesi arvo on pienempi kuin matkasetelin arvo, ei käyttämätöntä osuutta palauteta rahana tai uutena matkasetelinä. Matkaseteliä ei myöskään vaihdeta rahaksi, eikä lunastamatonta matkaseteliä ei korvata.

 

Matkaseteli-kampanjan tarkemmat ehdot