Kerrytä matkarahaa kirjautumalla Veturiin

 

Miltä tuntuisi tienata matkarahaa junassa istumalla?

Veturilaisten matkasetelin kerrytys on nyt käynnissä! Kun ostat kirjautuneena Veturi-tunnuksilla 1.10.–31.12.2017, voit saada tammikuussa uusia reissuja varten matkasetelin. Mitä enemmän ostat kirjautuneena, sitä enemmän hyödyt.
 

Kerrytä matkarahaa!

Kerrytät matkarahaa, kun ostat junalippuja ja lisäpalveluja Veturi-tunnuksillasi. Saat yhden matkasetelin, jonka arvo määräytyy keräilyaikana tehtyjen ostojen mukaan. Matkaseteli käy kätevästi tuleviin junamatkoihin ensi vuonna.

Matkaseteli kertyy seuraavasti:

  • 200 euron ostoksista saat 10 euron arvoisen matkasetelin,

  • 500 eurosta saat 25 euron arvoisen matkasetelin,

  • 800 euron ostoksista matkasetelisi on arvo peräti 40 euroa!

 

Kirjaudu Veturiin ja tienaa matkarahaa junassa istumalla!

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Käytä Veturi-tunnuksiasi aina kun asioit. Voit tarkastella omia lippuostojasi kirjauduttuasi sisään verkkokaupassa (ei VR Mobiili- tai VR Lähijunat -sovelluksissa). Löydät ostamasi liput klikkaamalla Omat liput -painiketta sivun ylälaidassa.

 

Veturilainen tienaa matkarahaa reissaamalla

VETURIN MATKASETELI-KAMPANJAN EHDOT

Osta junaliput käyttäen Veturi-tunnuksiasi ja ansaitse VR:n 10, 25 tai 40 euron arvoinen matkaseteli, jolla voit maksaa tulevia junamatkojasi. Keräilyaika on 1.10.–31.12.2017. Muista päivittää Veturiin sähköpostiosoite ja muut tietosi 31.12.2017 mennessä, jotta tieto mahdollisesti ansaitusta matkasetelistä sekä sen käyttöohjeet löytävät perille.

Mikä kerryttää ostoja

Matkaseteliin oikeuttavia ostoja kerryttävät kotimaan junaliput (pois lukien HSL-liput) sekä niihin ostetut lisäpalvelut (esim. peruutusturva) sekä Suomen ja Venäjän välisen liikenteen junaliput, jotka asiakas on keräilyaikana ostanut tunnistautuneena, eli Veturi-tunnuksiaan käyttäen. Keräilyaikana ostettujen junalippujen peruutukset vähentävät ostokertymää.

Keräilyaika on 1.10.–31.12.2017. Osto on tehtävä Veturi-tunnuksilla eikä ostotapahtumaa kirjata jälkikäteen tunnistautuneena tehdyksi. Tunnistautuneena junalippuja voi ostaa VR:n verkkokaupasta, VR Mobiilista, lipunmyyntiasemilta, lippuautomaateilta, R-kioskeilta tai puhelimitse Asiakaspalvelusta.

Asiakas saa yhden matkasetelin, jonka arvo määräytyy keräilyaikana tehtyjen ostojen mukaan. Jos ostoja on kertynyt keräilyaikana 200,00–499,99 eurolla, asiakas saa 10 euron arvoisen matkasetelin. Jos ostoja on kertynyt keräilyaikana 500,00–799,99 eurolla, asiakas saa 25 euron arvoisen matkasetelin. Jos ostoja on kertynyt keräilyaikana vähintään 800,00 eurolla, asiakas saa 40 euron arvoisen matkasetelin.

Matkasetelien toimitus

Ansaitusta matkasetelistä ilmoitetaan sen ansainneille Veturi-asiakkaille asiakkaan Veturiin ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen 15.1.2018 mennessä ja samassa viestissä he saavat ohjeet setelin käyttöön. Matkaseteli löytyy viestin lähetyksen jälkeen Veturi-asiakkaan Omista lipuista VR.fi -verkkopalvelussa. Asiakkaan tulee päivittää Veturiin ilmoittamansa sähköpostiosoite 31.12.2017 mennessä, jotta lähetys tulee päivitettyyn osoitteeseen. VR ei vastaa perille menemättömistä viestien lähetyksistä.

Matkasetelien käyttö

Tammikuussa 2018 toimitettava matkaseteli on käytettävä viimeistään 31.3.2018. Matkasetelillä voi ostaa kotimaan junalippuja VR:n vr.fi-verkkokaupasta, puhelimitse VR Asiakaspalvelusta ja asemien lipunmyynnistä kunkin ostopaikan (myynnissä olevan) lippuvalikoiman mukaisesti. Matkaseteliä ei voi käyttää m.vr.fi- tai beta.vr.fi-sivustolla eikä VR Lähijunat- tai VR Mobiili -sovelluksessa. Matkaseteli on henkilökohtainen ja se on käytettävä tunnistautuneena, eli käyttäen Veturi-tunnuksia. Matkasetelillä ei voi ostaa HSL-lippuja, eikä JunaBussi-lippuja.

Matkaseteliä ei voi vaihtaa rahaksi. Matkasetelillä ostetun lipun voi muuttaa tai peruuttaa, jos lipun myyntiehdot sallivat sen. Jos matkasetelillä ostettu lippu peruutetaan, hyvitetään matkasetelillä maksettu osuus käteisellä (hyvitykset vain lipunmyyntiasemilla). Koko matkasetelin arvo on käytettävä yhdessä erässä. Mikäli matkasetelillä ostettavan kertaostoksen arvo on pienempi kuin asiakkaan matkasetelin arvo, ei käyttämätöntä osuutta palauteta rahana tai uutena matkasetelinä. Lunastamatonta matkaseteliä ei korvata.

Muut ehdot

VR ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten käyttökatkoksista tai ongelmista internetyhteydessä, asiakkaan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista taikka asiakkaan tahallisesta tai tahattomasta haitallisesta käyttäytymisestä. VR:n vastuu kampanjassa rajoittuu välittömiin vahinkoihin ja enintään ansaitun matkasetelin arvoon. Kampanjaehtojen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee VR. VR pidättää oikeudet näitä kampanjaehtoja koskeviin muutoksiin.

Lisätietoja muista Veturin kanta-asiakkuuden ehdoista ja henkilötietojen käsittelystä

 

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut

Helppo tapa tunnistautua

Varmista etusi ja tunnistaudu veturilaiseksi helposti omalla ajo-, henkilö- tai Kela-kortillasi! 

Lue lisää tunnistautumisesta