Matkarahat käyttöön!

Veturilaiselle jokainen matka on etumatka – onnea ansaituista matkaseteleistä ja kiitos ahkerasta Veturi-tunnusten käytöstä. Ansaitusta matkasetelistä viestitään sähköpostitse 12.6.2017 mennessä niille Veturi-asiakkaille, joille ostoja on kertynyt tarpeeksi kampanjan keräilyaikana maalis–toukokuussa 2017. Samassa viestissä he saavat ohjeet setelin käyttöön.

 

Matkaseteli löytyy viestin lähetyksen jälkeen Veturi-asiakkaan Omista lipuista VR.fi -verkkopalvelussa. Se näkyy myös verkkokaupassa, kun lipun osto on edennyt maksamiseen. Huomaathan, että matkaseteli on käytettävä kerralla.

 

Matkasetelien käyttö

Voit käyttää matkasetelin maksaessasi kotimaan junalippua VR:n vr.fi-verkkokaupassa, lipunmyyntiasemilla tai puhelimitse Asiakaspalvelussa, puh. 0600 41 900 (puhelun hinta 1,99 €/vastattu puhelu + pvm) kunkin ostopaikan (myynnissä olevan) lippuvalikoiman mukaisesti. Matkaseteliä ei voi käyttää m.vr.fi- tai beta.vr.fi-sivustolla eikä VR Lähijunat- tai VR Mobiili -sovelluksessa. Matkasetelillä ei voi ostaa HSL-lippuja, eikä JunaBussi-lippuja.

Verkkokaupassa

Kirjaudu sisään, valitse lippusi ja etene lipun toimitustavan valintaan ja maksamiseen. Näet matkasetelisi Valitse maksutapa -osiossa ja voit valita haluamasi vaihtoehdot lipun maksamiseen matkasetelillä.

Asemalla tai puhelimessa

Aloita junalipun osto kertomalla, että olet veturilainen ja että sinulla on matkaseteli. Palveluneuvoja käyttää matkasetelin puolestasi haluamallasi tavalla.

 

Tärkeää muistettavaa

Matkaseteli on henkilökohtainen ja sen käyttö edellyttää aina tunnistautumista Veturi-asiakkaaksi. Matkasetelisi viimeinen käyttöpäivä on 31.8.2017.

Matkaseteliä ei vaihdeta rahaksi, eikä siitä makseta palautusta. Koko matkasetelin arvo on käytettävä yhdessä erässä. Voit maksaa junalippusi täysin tai osittain matkasetelillä. Matkasetelillä ostetun lipun voi muuttaa tai peruuttaa, jos lipun myyntiehdot sallivat sen. Jos matkasetelillä ostettu lippu peruutetaan, hyvitetään matkasetelillä maksettu osuus käteisellä (hyvitykset vain lipunmyyntiasemilla). Mikäli matkasetelillä ostettavan kertaostoksen arvo on pienempi kuin asiakkaan matkasetelin arvo, ei käyttämätöntä osuutta palauteta rahana tai uutena matkasetelinä. Lunastamatonta matkaseteliä ei korvata.

 

Veturilainen tienaa matkarahaa reissaamalla

VETURIN MATKASETELI-KAMPANJAN EHDOT

Osta junaliput käyttäen Veturi-tunnuksiasi ja ansaitse VR:n 10, 25 tai 40 euron arvoinen matkaseteli, jolla voit maksaa tulevia junamatkojasi. Keräilyaika on 1.3.–31.5.2017. Muista päivittää Veturiin sähköpostiosoite ja muut tietosi 31.5.2017 mennessä, jotta tieto mahdollisesti ansaitusta matkasetelistä sekä sen käyttöohjeet löytävät perille.

Mikä kerryttää ostoja

Matkaseteliin oikeuttavia ostoja kerryttävät kotimaan junaliput (pois lukien HSL-liput) sekä niihin ostetut lisäpalvelut (esim. peruutusturva) sekä Suomen ja Venäjän välisen liikenteen junaliput, jotka asiakas on keräilyaikana ostanut tunnistautuneena, eli Veturi-tunnuksiaan käyttäen. Keräilyaikana ostettujen junalippujen peruutukset vähentävät ostokertymää.

Keräilyaika on 1.3.–31.5.2017. Osto on tehtävä Veturi-tunnuksilla eikä ostotapahtumaa kirjata jälkikäteen tunnistautuneena tehdyksi. Tunnistautuneena junalippuja voi ostaa VR:n verkkokaupasta, VR Mobiilista, lipunmyyntiasemilta, lippuautomaateilta, R-kioskeilta tai puhelimitse Asiakaspalvelusta.

Asiakas saa yhden matkasetelin, jonka arvo määräytyy keräilyaikana tehtyjen ostojen mukaan. Jos ostoja on kertynyt keräilyaikana 200,00–499,99 eurolla, asiakas saa 10 euron arvoisen matkasetelin. Jos ostoja on kertynyt keräilyaikana 500,00–799,99 eurolla, asiakas saa 25 euron arvoisen matkasetelin. Jos ostoja on kertynyt keräilyaikana vähintään 800,00 eurolla, asiakas saa 40 euron arvoisen matkasetelin.

Matkasetelien toimitus

Ansaitusta matkasetelistä ilmoitetaan sen ansainneille Veturi-asiakkaille asiakkaan Veturiin ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen 12.6.2017 mennessä ja samassa viestissä he saavat ohjeet setelin käyttöön. Matkaseteli löytyy viestin lähetyksen jälkeen Veturi-asiakkaan Omista lipuista VR.fi -verkkopalvelussa. Asiakkaan tulee päivittää Veturiin ilmoittamansa sähköpostiosoite 31.5.2017 mennessä, jotta lähetys tulee päivitettyyn osoitteeseen. VR ei vastaa perille menemättömistä viestien lähetyksistä.

Matkasetelien käyttö

Kesäkuussa 2017 toimitettava matkaseteli on käytettävä viimeistään 31.8.2017. Matkasetelillä voi ostaa kotimaan junalippuja VR:n vr.fi-verkkokaupasta, puhelimitse VR Asiakaspalvelusta ja asemien lipunmyynnistä kunkin ostopaikan (myynnissä olevan) lippuvalikoiman mukaisesti. Matkaseteliä ei voi käyttää m.vr.fi- tai beta.vr.fi-sivustolla eikä VR Lähijunat- tai VR Mobiili -sovelluksessa. Matkaseteli on henkilökohtainen ja se on käytettävä tunnistautuneena, eli käyttäen Veturi-tunnuksia. Matkasetelillä ei voi ostaa HSL-lippuja, eikä JunaBussi-lippuja.

Matkaseteliä ei voi vaihtaa rahaksi. Matkasetelillä ostetun lipun voi muuttaa tai peruuttaa, jos lipun myyntiehdot sallivat sen. Jos matkasetelillä ostettu lippu peruutetaan, hyvitetään matkasetelillä maksettu osuus käteisellä (hyvitykset vain lipunmyyntiasemilla). Koko matkasetelin arvo on käytettävä yhdessä erässä. Mikäli matkasetelillä ostettavan kertaostoksen arvo on pienempi kuin asiakkaan matkasetelin arvo, ei käyttämätöntä osuutta palauteta rahana tai uutena matkasetelinä. Lunastamatonta matkaseteliä ei korvata.

Muut ehdot

VR ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten käyttökatkoksista tai ongelmista internetyhteydessä, asiakkaan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista taikka asiakkaan tahallisesta tai tahattomasta haitallisesta käyttäytymisestä. VR:n vastuu kampanjassa rajoittuu välittömiin vahinkoihin ja enintään ansaitun matkasetelin arvoon. Kampanjaehtojen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee VR. VR pidättää oikeudet näitä kampanjaehtoja koskeviin muutoksiin.

Lisätietoja muista Veturin kanta-asiakkuuden ehdoista ja henkilötietojen käsittelystä

 

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut

Helppo tapa tunnistautua

Varmista etusi ja tunnistaudu veturilaiseksi helposti omalla ajo-, henkilö- tai Kela-kortillasi! 

Lue lisää tunnistautumisesta