Extra-arvonnat

Osallistu arvontaan – olethan antanut markkinointiluvan?

Vain antamalla meille sähköpostimarkkinointiluvan pääset osallistumaan Extra-arvontoihin, joissa sinulla on mahdollisuus voittaa upeita palkintoja. Tiedotamme arvonnoista ainoastaan uutiskirjeen kautta.

 

Olemme arponeet esimerkiksi arvokkaita Viking Linen lahjakortteja, kutsuja useiden elokuvien kutsuvierastilaisuuksiin, lippupaketteja Suomen suosituimmille festareille, 500 euron arvoisen lukupaketin ja Elisa Kirjan lahjakortteja, Holiday Inn -majoituslahjakortteja sekä pääsylippuja erilaisiin matkakohteisiin Suomessa.

 

Miten tilaan uutiskirjeen?

Uutiskirjeen tilaat helposti kirjautumalla Veturi-tunnuksillasi VR.fi -verkkokauppaan ja muuttamalla Omia tietojasi (sähköpostimarkkinointilupa). Lähetämme Veturi-uutiskirjeen tämän jälkeen n. kaksi kertaa kuukaudessa.

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut

Veturin uutiskirje vie parhaisiin tarjouksiin

Kuule ensimmäisenä ajankohtaisista tarjouksista ja uusista eduista. Vuoden mittaan pääset myös osallistumaan uutiskirjeiden Extra-arvontoihin, joissa on mahtavia palkintoja!

Muista antaa markkinointilupa, niin uutiskirje löytää tiensä perille. Se onnistuu helposti joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi, kun olet kirjautuneena veturilaiseksi.