Extra-arvonnat

Osallistu arvontaan – olethan antanut markkinointiluvan?

Vain antamalla meille sähköpostimarkkinointiluvan pääset osallistumaan Extra-arvontoihin, joissa sinulla on mahdollisuus voittaa upeita palkintoja. Tiedotamme arvonnoista ainoastaan uutiskirjeen kautta.

 

Olemme arponeet esimerkiksi arvokkaita Viking Linen lahjakortteja, kutsuja useiden elokuvien kutsuvierastilaisuuksiin, lippupaketteja Suomen suosituimmille festareille, 500 euron arvoisen lukupaketin ja Elisa Kirjan lahjakortteja, Holiday Inn -majoituslahjakortteja sekä pääsylippuja erilaisiin matkakohteisiin Suomessa.

 

Miten tilaan uutiskirjeen?

Uutiskirjeen tilaat helposti kirjautumalla Veturi-tunnuksillasi VR.fi -verkkokauppaan ja muuttamalla Omia tietojasi (sähköpostimarkkinointilupa). Lähetämme Veturi-uutiskirjeen tämän jälkeen n. kaksi kertaa kuukaudessa.

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut

Veturin uutiskirje vie parhaisiin tarjouksiin

Haluatko ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista tarjouksista ja uusista Veturin eduista? Haluatko osallistua Extra-arvontoihin, joissa on vuoden mittaan mahtavia palkintoja?

Se onnistuu helposti, kun annat meille markkinointiluvan joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi, kun kirjaudut Veturiin.