Lähde kesällä unelmien Italiaan – TUIn etu veturilaisille

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista, valitse Italian Sisilia tai Sardinia. Veturilaisena saat helmikuun ajan 50 euroa alennusta kesän matkapaketeista. Saat alennuksen myös tarjoushintaisista matkoista!

 

Sardinia – tarjolla Italian parhaat puolet

Italian toiseksi suurin saari, Sardinia houkuttelee lomailijoita vehreillä vuorilla, oliivilehdoilla, viehättävillä pikkukaupungeilla ja pitkillä rannoillaan. Saaren monipuolinen luonto ihastuttaa valkoisilla hiekkarannoilla, laventelintuoksuisilla vaellusreiteillä ja omaleimaisilla pikkukaupungeilla. Ruoka valmistetaan lähituotetuista raaka-aineista sardinialaisten perinteiden mukaan. Maista saaren erikoisuuksia kuten äyriäispastaa, ostereita, makkaroita ja itse tehtyä leipää.

Tutustu Sardiniaan

 

Sisilia kutsuu – lähde seikkailemaan tai herkuttelemaan

Sisilia houkuttelee niin rannikon rantalomakohteilla kuin romanttisilla pikkukaupungeilla ja kylillä, joiden toreille paikallinen väestö kokoontuu ilta-auringon aikaan. Italian suurimmalla saarella rannat ovat värikkäiden aurinkovarjojen peittämiä, kirkot ikoneineen kutsuvat vierailulle ja pienillä kujilla trattoriat tarjoilevat paikallisia herkkuja. Italian ruoka- ja viinikulttuurit ovatkin vertaansa vailla. Maista aitoa italialaista pitsaa ja tuoreita meren antimia. Vuoren rinteillä viihtyvät viiniköynnökset, ja saarella valmistetaan monia huippuviinejä.

Tutustu Sisiliaan

 

Veturi-etu:

  • Saat 50 euroa alennusta/varaus lento+hotelli -matkapaketeista – jopa jo alennetuista hinnoista!
  • Lomakohteet Italiassa: Sardinia ja Sisilia
  • Lähtöpaikka: Helsinki
  • Lähtöpäivät aikavälillä: 10.5.–10.10.2017
  • Kampanjatunnus: VR2017
  • Varaukset: tui.fi

Kampanjatunnus on voimassa 1.–28.2.2017 tai niin kauan kuin tarjoushintaisia paikkoja riittää. Etu koskee vain uusia varauksia ja kaikkia myynnissä olevia matkan pituuksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja tai määrittelemätöntä majoitusta. Etua ei voi muuttaa rahaksi. Edun voi yhdistää muihin alennuksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Katso kaikki tarjoukset ja matkavinkit 

Parhaat junatarjoukset, hotellit, tapahtumat, matkavinkit ja edut veturilaisille.

Näppärämmin nousukiitoon!

Juna vie sujuvasti lentokentälle – yhdellä lipulla, mukavasti, tulitpa mistäpäin Suomea hyvänsä. Junalla pääset maailmalle helpoimmin kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää