Nyt Ekstra-mukavuutta veturilaisille!

 

Veturilainen – nyt matkustat edullisemmin mukavassa Ekstra-luokassa! Nauti maksuton kuppi kahvia, selaile lehtiä ja istu väljemmin. Alensimme Ekstra-luokan lisähinnat lauantai- ja sunnuntailähdöissä kautta maan. Osta edulliset Ekstra-lippusi 5.4. mennessä!
 

Veturilaisena saat Ekstraa -30 % lauantaisin ja sunnuntaisin

Veturilaisena voit matkustaa mukavasti – edullisemmin! Saat nyt Ekstra-luokan lisähinnasta 30 %:n alennuksen kaikista lauantai- ja sunnuntailähdöistä.

Edulliset lisähinnat 3,50–11,90 euroa (norm. 5–17 euroa) määräytyvät matkan pituuden mukaan.

Tarjoushinnat ovat voimassa kaikilla reiteillä, kaikille lauantai- ja sunnuntailähdöille. Matkustusaikaa ei ole rajattu, joten voit ostaa lippusi niin pitkälle kuin aikataulussa lähtöjä riittää. Osta lippusi 5.4.2018 mennessä!

Nauti väljemmästä tilasta sekä pienestä ekstrasta

Ekstra-luokassa voit nauttia rauhasta ja väljemmästä tilasta. Tarjolla on myös päivän lehdet sekä kahvia ja teetä. Hemmottele itseäsi, saat nostetta matkaasi vain pienellä lisähinnalla Säästö- tai Peruslippusi päälle. Lisähinta määräytyy matkan pituuden mukaan.

 

Kirjaudu sisään ja osta Ekstra-mukava matka!

 

 

 

Veturilaisten Ekstra-tarjouksen ehdot

  • 30%:n alennus Ekstra-luokan lisähinnasta, lauantai- ja sunnuntailähdöille kaikilla reiteillä.

  • Tarjoushinnat ovat myynnissä veturilaisille 6.2.–5.4.2018, matkustusaika lauantaisin ja sunnuntaisin.

  • Ekstra-tarjous on ostettavissa verkkokaupasta, asemien lipunmyynnista, puhelimitse asiakaspalvelusta, lippuautomaatista sekä VR Mobiili -sovelluksesta.

  • Maksu oston yhteydessä. Muutosmaksu 5 €/muutos ja mahdollinen hinnanerotus korkeampaan hintaluokkaan. Peruutus sallittu, jos olet ostanut Peruutusturvan. Tutustu tarkemmin Säästö- ja Peruslipun ehtoihin.

  • Lippu toimitetaan veturilaisen valitsemalla tavalla: sähköpostitse, tekstiviestitse, tulosteena asemalta, lippuautomaatista tai R-kioskilta.

  • Lippu löytyy myös veturilaisten omasta lippukansiosta, kun on kirjautuneena sisään.

Ekstralla tienaat matkarahaa!

Myös Ekstra-luokan lisäpalvelu kerryttää matkarahaa. Kerrytys on käynnissä 14.3. asti, muista ostaa kirjautuneena Veturi-tunnuksillasi!

Kerrytä matkaseteli

 

Osta aiemmin,
maksa vähemmän

Osta Ekstra-mukava matkasi hyvissä ajoin pidemmällekin! Aikaisin ostaminen kannattaa sillä mitä aiemmin ostat junalippusi, sitä varmemmin saat aina edullisen Säästölipun.

Säästä Säästölipulla