Ajankohtaista

Tienaa matkarahaa muitta mutkitta

Raha ei tuo onnea, mutta matkustaminen tuo! Kun kirjaudut ja teet ostoja Veturi-tunnuksilla 1.3.–31.5.2017 välisenä aikana, voit tienata matkarahaa kesäkuulle. Mitä enemmän ostat Veturi-tunnuksillasi, sitä enemmän hyödyt. Käytä Veturi-tunnuksiasi aina kun asioit.

Lue lisää matkaseteleistä

 

Veturi-etuna yöpyminen Hotelli Punkaharjussa -20%

Vietä tunnelmallinen yö Punkaharjulla! Veturilaisena yövyt kuvankauniissa Hotelli Punkaharjussa alennettuun hintaan kesäkuun loppuun asti

Tutustu etuun

Veturilaisille Kaunis Kanavareitti -risteily etuhintaan

Tutustu Helsinkiin mereltä käsin! Veturi-korttia näyttämällä pääset Kaunis Kanavareitti -risteilylle etuhintaan koko risteilykauden ajan. Lisäksi nautit kahvista tai teestä veloituksetta kesäkuun loppuun saakka, kun näytät Veturi-korttiasi laivan kahvilassa.

Lue lisää

Junat kartalla -palvelu on uudistunut!

Seuraa junien kulkua ympäri Suomea reaaliajassa! Junat kartalla -palvelu antaa sinulle parhaan ja ajantasaisimman tiedon junien kulusta.

Tutustu uudistuneeseen Junat kartalla -palveluun!

Veturi-etu: Koe kesäinen musikaalielämys Pyynikin kesäteatterissa!

Veturilaisena pääset katsomaan ensimmäisten joukossa, miten Pyynikin kesäteatterin koskettava Niskavuoren nuori emäntä -näytelmä taipuu musikaaliksi! Etu on voimassa vain 2.5.–31.5.2017, toimi siis nopeasti!

Lue lisää

Kevään kertaliput – tarjoushintaan!

Lähiliikenteen kertaliput jopa -23% vain VR Lähijunat -appista ja beta.vr.fi verkkokaupasta. Tarjous on voimassa 31.5.2017 saakka.

Osta tarjoushintaiset liput jo nyt!

Veturin kesäetu Särkänniemeen

Veturilaisena saat kahden päivän rannekkeet yhden hinnalla koko perheelle. Etu on voimassa 6.5.–26.8. Veturilaiset myös matkaavat Nyssen kanssa maksutta Tampereen Kesälinjalla!

Tutustu etuun

Voita vauhdikas koko perheen lomapäivä Powerpark-huvipuistossa!

Toukokuun Kuukauden kiva -arvonnan palkintona on matka neljän hengen paketti, joka sisältää päivärannekkeet Powerparkiin, majoittumisen sekä meno-paluu -junaliput Härmään. Tutustu palkintoon ja osallistu arvontaan!

Kuukauden kiva -arvontaan

 

Tienaa matkarahaa muitta mutkitta!

Raha ei tuo onnea, mutta matkustaminen tuo. Muista kirjautua ja osta omilla tunnuksillasi – voit tienata itsellesi matkarahaa! Käytä siis Veturi-tunnuksiasi aina kun asioit.

Lue lisää matkaseteleistä

Lataa VR Mobiili ja Veturi-kortti älypuhelimeesi!

Veturilaisena voit ladata matkapuhelimeesi VR Mobiili -sovelluksen ja sen mukana tulevan Veturi-kortin. Veturi-kortilla hyödynnät vaivattomasti Veturi-etuja junissa ja kaikkialla siellä, missä niitä on tarjolla.

Veturi-kortilla

  • tunnistaudut kätevästi
  • osoitat veturilaisuutesi
  • saat erikoisetuja
  • löydät asiakastietosi

Lue lisää Veturi-kortista