#uusiravintolavaunu -arvonnan säännöt

 

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on VR-Yhtymä Oy, Vilhonkatu 13, 00101 Helsinki, johon viitataan jäljempänä nimellä "Järjestäjä”.

 

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 6.4.–4.6.2017.

 

Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua ottamalla kuvan uudesta ravintolavaunusta, lataamalla sen joko Instagramiin tai Twitteriin aihetunnisteella #uusiravintolavaunu. Kilpailuun voi osallistua Suomessa asuva, vähintään 16 vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, eikä se edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista tai jakamista.

 

Palkinnon luovutus

Järjestäjä on henkilökohtaisesti yhteydessä arvonnan voittajaan kilpailun päätyttyä 4.6.2017. Arvonnan järjestäjillä on oikeus julkaista voittajan nimi omilla internet-sivuillaan sekä sosiaalisen median profiileissaan. Jos voittajaa ei tavoiteta 14 arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai epäselvät yhteystiedot tai ne ovat tulkinnanvaraisia.

 

Palkinto ja palkintoon liittyvät ehdot

Arvonnan palkintona on kahden hengen meno-paluu junamatka Ekstra-luokassa Suomessa ja lisäksi lämmin ateria ravintolavaunussa. Palkinnon arvo on noin 250 € riippuen matkustuspäivistä, valitusta yhteysvälistä ja ruokavalinnoista.

Palkinto on henkilökohtainen. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä lahjakortiksi. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.

 

Voittajan arvonta

Arvonnan voittaja arvotaan kaikkien kuvansa ladanneiden ja #uusiravintolavaunu aihetunnisteen lisännäiden kesken.

 

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista, jotka estävät kilpailuun osallistumisen. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

 

Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

 

Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat hyväksyvät nämä arvonnan viralliset säännöt. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

 

Facebookin vastuuvapaus

Kilpailu ei ole millään tavoin Facebookin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

Uusi maisemaravintola raiteilla

Uuden Ravintolavaunun pilottivaunu aloitti liikennöinnin huhtikuussa Helsinki–Rovaniemi–Helsinki-reitillä. Tutustu pilottivaunuun ja maistuviin uutuuksiin!