Tutustu Veturiin

Alla oleva teksti kertoo sinulle lyhyesti perusasiat VR:n Veturi-asiakasohjelmasta. Tutustu Veturiin ja sen tarjoamiin etuihin, niin varmistat itsellesi parhaan hyödyn asiakkuudestasi.

Mikä on Veturi

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma, johon liittymällä saat ennakkotietoa junaliikenteen palveluista, uutuuksista ja muutoksista. Kerromme sinulle, milloin halutuimpien matkojen myynti alkaa ja teemme sinulle myös edullisia tarjouksia.

Saat kivoja matkavinkkejä helppoihin irtiottoihin arjesta. Voit myös hyötyä yhteistyökumppaneidemme tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Tästä kaikesta viestimme sinulle sähköpostilla ja matkapuhelimella pari kertaa kuukaudessa, jos olet antanut meille markkinointiluvan. Markkinointiluvan antaminen tai peruuttaminen onnistuu helposti Omat tiedot -sivulla kirjautumalla sisään verkkopalveluun.

Tunnistautuminen kannattaa aina

Sinun kannattaa aina tunnistautua Veturi-asiakkaaksi VR:n verkkokaupassa, mobiilissa, lippuautomaatilla, puhelimitse tai asemalla. Kun ostat junalippusi käyttäjätunnuksellasi Veturiin kirjautuneena:

  • ovat voimassaolevat lippusi tallessa omissa tiedoissasi Omat liput -sivulla ja voit lähettää ne halutessasi edelleen, tai tulostaa vasta ennen matkalle lähtöä
  • osallistut kuukausittaiseen arvontaan, jossa arvotaan hyödyllisiä ja kivoja palkintoja
  • ostamisesi VR Mobiilissa on helpompaa ja nopeampaa, kun voit tallentaa suosikkimatkasi sekä tietosi, jotka liittyvät lipun toimitukseen ja maksamiseen
  • on seuraavan AutoJuna-lipun osto kätevämpää, jos olet tallettanut autosi tiedot omiin tietoihisi
  • Veturi-asiakkuutesi pysyy aktiivisena ja näin varmistat itsellesi etujen jatkuvuuden.

Kysymme mielipidettäsi

Haluamme sinulta myös palautetta, joten pyydämme sinua joskus myös mukaan kehittämään uusia tai nykyisiä palveluitamme tai vastaamaan kyselyihin.
Olemme esimerkiksi testanneet veturilaisten kanssa uusia ravintolavaunuja, maistelleet Allegro-junan ravintolavaunun tarjoilua sekä testanneet erilaisia sähköisiä palveluja.

Kuukauden kiva ja muut Veturin arvonnat

Veturi arpoo säännöllisesti erilaisissa arvonnoissa kivoja palkintoja, joilla voit päästä esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, matkoille tai keikoille:
 

Kuukauden kiva

Kuukauden kiva -arvonta voi olla esimerkiksi VR:n ja sen yhteistyökumppanin tarjoama matka, pääsylippuja messuille tai erilaisiin tapahtumiin. Silloin tällöin avaamme sinulle myös mahdollisuuden kurkistaa VR:n erikoisempiin kohteisiin, kuten Helsingin rautatieaseman kellotorniin tai ihan oikeisiin vetureihin. Kuukauden kiva vaihtuu kuukausittain ja voittaja arvotaan kaikkien kisaan osallistuneiden kesken.
 

Veturi-ostojen kuukausiarvonta

Veturi-ostojen kuukausiarvontaan osallistut automaattisesti, kun ostat junalippusi tunnistautuneena. Jokainen ostokerta lisää voitonmahdollisuuksiasi. Tässä arvonnassa voit voittaa VR:n matkalahjakortteja.
 

Veturi-uutiskirjeen arvonnat

Veturi-uutiskirjeessä oleviin arvontoihin pääset osallistumaan, kun annat meille sähköpostimarkkinointiluvan. Markkinointiluvan antaminen tai peruuttaminen onnistuu helposti Omat tiedot -sivulla, kun kirjaudut sisään verkkopalveluun. Palkinnon voittaminen edellyttää arvontaan osallistumista.

  |   |   |   |  

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat parhaita tarjouksia ja muita etuja, lisäksi asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa.
Lue lisää Veturista

Uusi tapa tunnistautua

Varmista etusi ja tunnistaudu veturilaiseksi helposti omalla ajo-, henkilö- tai Kela-kortillasi! 

Lue lisää tunnistautumisesta

Huomaa!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Veturin Ajankohtaiset