Tutustu Veturiin

Parhaat edut ja tarjoukset saat liittymällä Veturiin, VR:n asiakasohjelmaan. Saat myös mahdollisuuden osallistua huippuarvontoihin. Liittymällä saat ennakkotietoa junaliikenteen palveluista, uutuuksista ja muutoksista.

Veturin hyödyt sinulle

Veturi on asiakasohjelma, joka tarjoaa parhaat edut junamatkustukseen. Antamalla meille liittyessäsi luvan sähköpostimarkkinointiin saat heti kaikki parhaat VR:n matkatarjoukset, tietoa uusista palveluista ja pääset osallistumaan uutiskirjeen arvontoihin.

Veturi tarjoaa monenlaisia etuja:

  • Parhaat VR:n junatarjoukset ja mahdollisuus ostaa ennen muita asiakkaita
  • Nopeampi ja helpompi ostaminen VR.fi:ssä ja VR Mobiilissa
  • Yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut ympäri Suomea
  • Mahdollisuus osallistua palveluiden kehittämiseen
  • Tärkeää tietoa junaliikenteestä ja VR:n palveluista

Tuoreet asiakasedut löydät Veturin Ajankohtaista -sivulta

Käytä ja näytä Veturi-tunnuksiasi

Sinun kannattaa aina tunnistautua Veturi-asiakkaaksi VR:n verkkokaupassa, mobiilissa, lippuautomaatilla, puhelimitse tai asemalla. Kun ostat junalippusi käyttäjätunnuksellasi Veturiin kirjautuneena:

  • ovat voimassaolevat lippusi tallessa omissa tiedoissasi Omat liput -sivulla ja voit lähettää ne halutessasi edelleen, tai tulostaa vasta ennen matkalle lähtöä.
  • ostamisesi VR Mobiilissa on helpompaa ja nopeampaa, kun voit tallentaa suosikkimatkasi sekä tietosi, jotka liittyvät lipun toimitukseen ja maksamiseen.
  • on seuraavan AutoJuna-lipun osto kätevämpää, jos olet tallettanut autosi tiedot omiin tietoihisi.
  • Veturi-asiakkuutesi pysyy aktiivisena ja näin varmistat itsellesi etujen jatkuvuuden.

Veturi-kortti

Lataa älypuhelimeesi maksuton VR Mobiili ja saat Veturi-kortin. Veturin sähköisellä asiakaskortilla pääset hyödyntämään upeita yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja esimerkiksi junissa ja matkakohteissa.

Kuukauden kiva ja muut Veturin arvonnat

Veturi arpoo säännöllisesti erilaisissa arvonnoissa kivoja palkintoja, joilla voit päästä esimerkiksi tapahtumiin, matkoille tai keikoille:

Kuukauden kiva

Kuukauden kiva -arvonta voi olla esimerkiksi VR:n ja sen yhteistyökumppanin tarjoama viikonloppumatka tai arvokkaita VIP-lippuja erilaisiin tapahtumiin. Silloin tällöin avaamme sinulle myös mahdollisuuden kurkistaa VR:n erikoisempiin kohteisiin, kuten Helsingin rautatieaseman kellotorniin tai ihan oikeisiin vetureihin. Kuukauden kiva vaihtuu kuukausittain ja voittaja arvotaan kaikkien kisaan osallistuneiden kesken.

Osallistu arvontaan

Veturi-uutiskirjeen arvonnat

Veturi-uutiskirjeessä oleviin arvontoihin pääset osallistumaan, kun annat meille sähköpostimarkkinointiluvan. Markkinointiluvan antaminen tai peruuttaminen onnistuu helposti Omat tiedot -sivulla, kun kirjaudut sisään verkkopalveluun. Palkintoina arvonnoissa on usein esimeriksi lippupaketteja erilaisiin konsertteihin, festareille, urheilutapahtumiin sekä kutsuja elokuvien ennakkonäytöksiin.

Tutustu uutiskirjeen arvontoihin

Kysymme mielipidettäsi

Haluamme kehittää palveluja asiakaslähtöisesti. Voimme pyytää sinua mukaan kehittämään uusia tai nykyisiä palveluitamme tai vastaamaan kyselyihin. Olemme esimerkiksi testanneet veturilaisten kanssa uusia ravintolavaunuja, maistelleet Allegro-junan ravintolavaunun tarjoilua sekä testanneet erilaisia sähköisiä palveluja.

  |   |   |   |  

Usein kysyttyä

Miksi ostamani junaliput eivät näy Veturin omissa tiedoissa?

Liput näkyvät aina Veturi-tiedoissasi, kun ostat ne tunnistautuneena Veturiin. Anna tunnuksesi aina asioidessasi VR:llä.

Tarvitaanko Veturi-tarjouksiin jokin koodi?

Veturi-tarjoukseen saattaa liittyä koodi. Tällöin koodi ilmoitetaan selkeästi tarjouksen yhteydessä.

Miksi en pääse kirjautumaan Veturiin?

Varmista, että antamasi asiakasnumero tai käyttäjätunnus (eli sähköpostiosoitteesi) ja salasana ovat oikein. Jos kirjautuminen ei siltikään onnistu, tarkista että olet kirjoittanut mm. nollat ja O-kirjaimet oikein. Rekisteröitymisen yhteydessä antamassasi sähköpostiosoitteessa ei saa olla erikoismerkkejä.

Rekisteröidyin Veturiin, mutta en silti saa voimassa olevaa tarjousta näkyviin?

Jos ostat yksittäisiä matkalippuja, näkyvät Veturi-tarjoukset suoraan verkkokaupassa niillä lähdöillä, joilla Veturi-hintoja on tarjolla. Mikäli Veturi-hintaiset paikat ovat loppuneet, ei niitä myöskään näy verkkokaupassa. Sarjalippu-, kausilippu- ja yö- sekä autojunatarjousten osalta sinun tulee ensin kirjautua Veturi-tunnuksillasi, jotta näet mahdolliset tarjoushinnat.

Näytä kaikki

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat parhaita tarjouksia ja muita etuja, lisäksi asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa.
Lue lisää Veturista

Helppo tapa tunnistautua

Varmista etusi ja tunnistaudu veturilaiseksi helposti omalla ajo-, henkilö- tai Kela-kortillasi! 

Lue lisää tunnistautumisesta

Huomaa!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Veturin Ajankohtaiset