Kemijärvi, vireä Itä-Lapin kaupunki

Kemijärvi talvella

 

Kemijärvi tarjoaa matkailijalle sopivan sekoituksen hiljaisuutta ja aktiviteetteja.
 

Heti kaupungin keskustaa ympäröivä luonto houkuttelee ympäri vuoden erilaisilla vapaa-ajanviettomahdollisuuksilla. Upea vesistö ja ympäröivät viisi tunturia tarjoavat loistavia harrastemahdollisuuksia. Paikallinen kulttuuri, historia ja perinteet kertovat itsestään lukuisissa tapahtumissa, joita järjestetään ympäri vuoden. Kemijärven keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee lukuisia pikkuputiikkeja, joiden ostosmahdollisuudet vastaavat vaativankin asiakkaan tarpeita. 

Lomalla nautitaan myös ruokapöydässä. Kemijärvi tarjoaa vierailleen paikallisesti tuotettuja lähiruokaherkkuja, olitpa sitten kala- tai liharuoan ystävä. Hauki on kala - kautta aikojen se on ollut alueelle merkittävä tulonlähde.

Kemijärvellä ollaan ylpeästi sitä mitä ollaan. Lähde tutustumaan kiireettömään ja elämänlaatua tarjoavaan Kemijärveen! www.visitkemijarvi.fi

 

Yöjunalla kätevästi Kemijärvelle

Kemijärvelle pääset vaivattomasti yöjunalla. Mikäli matkasi jatkuu lähialueiden tunturikeskuksiin, voit vaihtaa rautatieasemalla bussikuljetukseen. Jatkoyhteyksien aikataulut löydät parhaiten Matkahuollon sivuilta.

 

Osta yöjunalippu Kemijärvelle

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Kemijärvelle pääsee suoraan yöjunalla

Yöjunalla makuuvaunussa

Makuuvaunussa voit matkustaa mukavasti yön yli etelän ja pohjoisen välillä, nykyaikaisessa kaksikerroksisessa makuuvaunussa tai perinteisessä sinisessä makuuvaunussa.

Makuuvaunussa yön yli

Vinkit AutoJunalla matkustamiseen

Mietityttääkö miten auton kuormaus junaan onnistuu? Tai pohditko missä kuormauspaikat ovat? Nappaa vinkit huoletonta AutoJuna-reissua varten.

Matkaan AutoJunalla