Herkuttele junassa!

Virkisty matkasi aikana ravintolavaunussa tai nauti makoisa välipala junassa kiertävästä myyntikärrystä. Noin puolessa kotimaan kaukojunia on ravintolapalvelut. Verkkokaupassa ravintolavaunut on merkitty haarukka-veitsi-symbolilla Ravintolavaunu-symboli ja kärrymyynti kahvikuppi-symbolilla Kärrymyynti . Tervetuloa nauttimaan antimista!

 

Kaukoliikenteen ravintolapalvelut

Pendolinojen Prego-ravintoloissa ja InterCity-junien ja yöjunien Bistroissa on monipuolinen valikoima tuotteita. Tarjolla on mm. lämpimiä aterioita, leipiä, kahvileipää, makeisia ja juomia.

Mukavasti uudessa Duetossa

Esimerkiksi ylikypsästä härästä, BBQ-kanasta parmesanrisoton kera, lohesta hollandaise-kastikkeella ja muista uuden Duetto-ravintolan antimista voit nauttia osassa InterCity- ja yöjunia.

Veturi-kortilla kestoetuja junissa!

Monipuoliset Veturi-edut ovat voimassa kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa. Veturin mobiilikortilla saat alennusta mm. aterioista, jätskituutista ja joistakin juomista. Veturi-kortti löytyy älypuhelimeen ladattavasta VR Mobiilista. 

Allegro-junan ravintola

Allegron ravintolassa voit nauttia maukkaan aamiaisen, lounaan tai illallisen. Voit myös piipahtaa vaikkapa samppanjalasilliselle ravintolavaunun baariosastolle tai viedä ostoksesi omalle paikallasi nautittavaksi.

Ateriat Tolstoi-junassa

Matkustaessasi Tolstoi-junalla Moskovaan matkan hintaan kuuluu pieni ateria tai
välipalasetti. Junassa on myös ravintolavaunu, jossa voit aterioida matkan aikana. Vaununhoitajalta voi ostaa juotavaa tai tilata aterioita.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

 

Allegro™ on rekisteröity tavaramerkki.

Matkavinkki

Jos olet matkalla ryhmän kanssa, voit varata matkaeväät etukäteen osoitteesta ryhmamyynti@vr.fi tai soittamalla numeroon 0307 23704.

Katso panoraama-kuvat: Ravintolaan matkan aikana

Kun nälkä yllättää, on mukava poiketa ravintolavaunussa. Tutustu ravintolavaunuihin panoraama-kuvien avulla.

Pendolinon Prego-ravintola

Duetto-ravintolavaunu