Herkuttele junassa!

Virkisty matkasi aikana ravintolavaunussa tai nauti makoisa välipala junassa kiertävästä myyntikärrystä. Lähes kaikissa kotimaan kaukojunissa on ravintolapalvelut. Verkkokaupassa ravintolavaunut on merkitty haarukka-veitsi-symbolilla Ravintolavaunu-symboli ja kärrymyynti kahvikuppi-symbolilla Kärrymyynti . Tervetuloa nauttimaan antimista!

 

Uusi maisemaravintola raiteilla

Uuden Ravintolavaunun pilottivaunu aloitti liikennöinnin huhtikuussa Helsinki–Rovaniemi–Helsinki-reitillä. Tutustu pilottivaunuun ja maistuviin uutuuksiin!

Kaukoliikenteen ravintolapalvelut

Pendolinojen, InterCity-junien ja yöjunien ravintolavaunuissa on monipuolinen valikoima tuotteita. Tarjolla on mm. lämpimiä aterioita, leipiä, kahvileipää, makeisia ja juomia.

Mukavasti ravintolavaunussa

Voit nauttia esimerkiksi supersuosituista lihapullista, lohikeitosta, pasta-annoksista ja muista ravintolavaunun antimista osissa InterCity- ja yöjunia.

Allegro-junan ravintola

Allegron ravintolassa voit nauttia maukkaan aamiaisen, lounaan tai illallisen. Voit myös piipahtaa vaikkapa samppanjalasilliselle ravintolavaunun baariosastolle tai viedä ostoksesi omalle paikallasi nautittavaksi.

Ateriat Tolstoi-junassa

Matkustaessasi Tolstoi-junalla Moskovaan matkan hintaan kuuluu pieni ateria tai
välipalasetti. Junassa on myös ravintolavaunu, jossa voit aterioida matkan aikana. Vaununhoitajalta voi ostaa juotavaa tai tilata aterioita.

Veturi-kortilla kestoetuja ravintolavaunussa!

Monipuoliset Veturi-edut ovat voimassa kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa. Veturin mobiilikortilla saat alennusta mm. aterioista, jätskituutista ja joistakin juomista. Veturi-kortti löytyy älypuhelimeen ladattavasta VR Mobiilista. 

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Allegro™ on rekisteröity tavaramerkki.

Matkavinkki

Jos olet matkalla ryhmän kanssa, voit varata matkaeväät etukäteen!

Voit varata eväät osoitteesta ryhmamyynti@vr.fi tai soittamalla numeroon 0600 19 955 (ma–pe klo 8.00–17.00, puhelu: 1,99 € / vastattu puhelu + pvm).