Herkuttele junassa!

Virkisty matkasi aikana ravintolavaunussa tai nauti makoisa välipala junassa kiertävästä myyntikärrystä. Lähes kaikissa kotimaan kaukojunissa on ravintolapalvelut. Verkkokaupassa ravintolavaunut on merkitty haarukka-veitsi-symbolilla Ravintolavaunu-symboli ja kärrymyynti kahvikuppi-symbolilla Kärrymyynti . Tervetuloa nauttimaan antimista!

 

Uusi maisemaravintola raiteilla

Junan mukavin vaunu on ravintolavaunu, joka tarjoaa herkullista juotavaa ja syötävää sekä kohtaamisia muiden matkalaisten kanssa.

Kaukoliikenteen ravintolapalvelut

Pendolinojen, InterCity-junien ja yöjunien ravintolavaunuissa on monipuolinen valikoima tuotteita. Tarjolla on mm. lämpimiä aterioita, leipiä, kahvileipää, makeisia ja juomia.

Mukavasti ravintolavaunussa

Voit nauttia esimerkiksi supersuosituista lihapullista, lohikeitosta, pasta-annoksista ja muista ravintolavaunun antimista osissa InterCity- ja yöjunia.

Allegro-junan ravintola

Allegron ravintolassa voit nauttia maukkaan aamiaisen, lounaan tai illallisen. Voit myös piipahtaa vaikkapa samppanjalasilliselle ravintolavaunun baariosastolle tai viedä ostoksesi omalle paikallasi nautittavaksi.

Ateriat Tolstoi-junassa

Matkustaessasi Tolstoi-junalla Moskovaan matkan hintaan kuuluu pieni ateria tai
välipalasetti. Junassa on myös ravintolavaunu, jossa voit aterioida matkan aikana. Vaununhoitajalta voi ostaa juotavaa tai tilata aterioita.

Kestoetuja ravintolavaunussa!

Monipuoliset asiakasedut ovat voimassa kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa. VR Matkalla -sovelluksella ja Veturin mobiilikortilla saat alennusta mm. aterioista, jätskituutista ja joistakin juomista.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.