Tutustu kaikkiin lippuihimme!

Junalippuja, kuten matkaajia on moneen makuun. Aikaisin ostava säästää Säästölipulla, kun taas joka päivä junaileva suosii kausilippua. Tutustu tarkemmin erilaisiin lippuihimme ja osta itsellesi sopivin lippu!

Säästölippu ikoni

Säästöä Säästölipulla

Säästölippu on aina edullisin vaihtoehto kaikille matkustajille kaikilla reiteillä. Lippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä per juna.

Säästöä Säästölipulla
Peruslippu ikoni

Perinteinen Peruslippu

Peruslippu on junalippu Eko-luokkaan. Hinnasta myönnetään lapsi (4–16 v)-, opiskelija-, eläkeläis- sekä varusmiesten ja siviilipalvelusmiesten vapaa-ajan matkojen alennukset.

Perinteinen Peruslippu
Sarjalippu ikoni

Sarjamatkustajan Sarjalippu

Sarjalippu 10 tai 30 matkan sarjalippu on edullisin vaihtoehto sinulle, joka matkustat usein tietyllä reitillä. Kun matkustat sarjalipulla, voit varata istumapaikan ilmaiseksi Eko-luokasta 60 vuorokautta ennen lähtöä. Lipun voimassaoloaika on kuusi kuukautta valitsemastasi alkamisajasta. Sarjalippua voi käyttää useampi henkilö.

Sarjamatkusta sarjalipulla
Kausilippu ikoni

Kätevä Kausilippu

Kausilippu on puolestaan edullisin vaihtoehto, mikäli matkustat säännöllisesti esimerkiksi työmatkoja lähes joka arkipäivä tietyllä reitillä. Se on hyvä syy jättää oma auto kotiin. Voit ostaa kausilippuja 14–365 päivän pituisina, mitä pidemmän kauden valitset sitä edullisempi on hinta per päivä. Työmatkustajien suosimissa junissa kausilipuilla matkustaville on varattu kiintiöpaikkoja.

Kätevä Kausilippu

Palvelut junassa

Maksa vain siitä, mitä tarvitset. Halutessasi voit ostaa lippuusi myös muita lisäpalveluita, kuten mukavamman istumapaikan tai matkata yhdessä lemmikkisi kanssa sekä ottaa lastenvaunut, polkupyörän tai sukset mukaan junaan.

Tutustu palveluihin junassa