Turusta Tampereelle

Matkusta Turusta Tampereelle nopeasti junalla! Halvimmillaan maksat Säästölipusta vain 9,70 euroa ja junan kyydissä on helppo levätä tai työskennellä. Säästölipulla on aina edullista matkustaa – olitpa opiskelija, eläkeläinen tai lapsi. Muistathan ostaa Säästölippusi hyvissä ajoin!

 

Osta halvat junaliput Turku–Tampere -reitille

Matkusta Turusta Tampereelle helposti ja nopeasti junalla. Valitse sopiva matkustusajankohta ja hinta. Kun ostat matkasi ajoissa, säästät enemmän.

 

Junalla kuljet nopeasti Turusta Tampereelle

Turun rautatieaseman ja Tampereen rautatieaseman välinen etäisyys on noin 159 kilometriä ja matka-aika on nopeimmillaan tunti 44 minuuttia. Junat Turusta saapuvat Tampereen rautatieasemalle pääosin raiteille 3–5. Halvimmillaan matkustat Turusta Tampereelle Säästölipulla, joka maksaa vain 9,70 euroa. Turusta lähtee kuusi suoraa InterCity-junavuoroa Tampereelle joka päivä. Tämän lisäksi arkisin Turusta voi lähteä jo kello 7 Tampereelle, tai vaihtoehtoisesti matkata InterCity-junalla perjantaina tai sunnuntaina iltapäivästä.

 

Tiesitkö tämän Turun ja Tampereen välisestä reitistä?

Junat Turusta Tampereelle kulkevat Turku–Toijala-radalla. Ratayhteys rakennettiin vuonna 1876 ja on etäisyydeltään 131 kilometriä. Turun ja Tampereen rautatieasemat rakennettiin myös samana vuonna, 1876. Tampereen nykyinen, 1936 rakennettu asemarakennus on suojelukohde.

Tampereen rautatieasema on Suomen toiseksi vilkkain asema Helsingin päärautatieaseman jälkeen. Tampereen kautta kulkee noin 150 junaa ja 10 000 matkustajaa joka päivä.

 

Junat Turusta Tampereelle pysähtyvät näillä asemilla:

 

Katso videolta Tampereen matkavinkit

Kesällä 2017 Iina ja Paula matkustivat junalla ympäri Suomen tutustuen eri kaupunkeihin. Viettäisitkö kesäpäiväsi mieluummin Hällänkellarissa vai Hatanpään arboretumissa? Katso videolta Iinan ja Pauliinan vinkit Tampereen matkalle!