Turusta Helsinkiin

Reissu stadiin ei taloutta kaada! Matkustat nyt Turun ja Helsingin välillä jopa alle kympillä, niin vapaa-ajalla kuin työpäivinäkin. Pääset pikana perille – vikkelin junavuoro kestää vain 1 tunnin ja 53 minuuttia. Matkustat edullisimmin Säästölipulla – olitpa opiskelija, eläkeläinen tai lapsi. Osta Säästölippusi ajoissa!

 

Osta halvat junaliput Turku–Helsinki -reitille

Matkusta Turusta Helsinkiin helposti ja nopeasti junalla. Valitse sopiva matkustusajankohta ja hinta. Kun ostat matkasi ajoissa, säästät enemmän.

 

Turku–Helsinki junalla

Turusta edullisesti ja nopeasti Helsinkiin

Maksat Turun ja Helsingin välisestä junamatkasta edullisimmillaan vain 8,90 €, vaikka etäisyyttä on 168 kilometriä! Nopein juna Turusta Helsinkiin on Turku Express -juna, jolla matka kestää vain tunnin ja 38 minuuttia. Express -yhteys pysähtyy vain Kupittaalla ja Pasilassa ennen saapumista Helsinkiin. Myös matka-aika muilla vuoroilla on nopeaa, sillä alle kahdessa tunnissa olet jo perillä. Turku–Helsinki-välin aikataulut löytyvät kätevästi aikatauluhausta.

 

Matkaa mukavasti

Nopea junamatka menee mukavasti rentoutuessa. Matkan aikana voit myös työskennellä, sillä kaikissa junissa on maksuton WiFi ja pistokepaikat. Nälkä ei pääse yllättämään, sillä junista löydät ravintolavaunun tai InterCity -junissa kiertelevän Minibistro -kärryn.

 

Tiesitkö tämän Turun ja Helsingin välisestä reitistä?

Turku–Helsinki-välillä tehdään miljoona matkaa vuosittain ja monelle matkustajalle reitti on päivittäinen työmatka. Reitillä on myös upea historia, sillä Rantaradaksi nimettyä junayhteyttä on alettu rakentaa jo 1895. Katso kartalta, missä Turun ja Helsingin väliä kulkevat junat ovat juuri nyt!

 

Matkaa ekologisesti Helsinkiin

Tiesitkö, että junamatka Turusta Helsinkiin kuluttaa energiaa 85 megajoulea? Hiilidioksidipäästöjä ei synny ollenkaan, sillä junat käyttävät vesivoimalla tuotettua sähköä. Linja-auton hiilidioksidipäästöt samalla matkalla ovat 8 kg ja henkilöautolla 12 kg.

 

Junat Turusta Helsinkiin pysähtyvät näillä asemilla:

 

Matkakohteena Helsinki – katso video

Kesällä Iina ja Paula matkustivat junalla ympäri Suomen tutustuen eri kaupunkeihin. Lähtisitkö sinä kesäretkelle Pasilaan? Katso videosta loput Helsingin matkavinkit!