Tilaa uutiskirje

Pariskunta junassa

 

Veturi-asiakasohjelman eduista juuri sinulle saat parhaiten tietoa sähköisistä uutiskirjeistä, joita lähetämme sähköpostiisi noin pari kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaat antamalla meille markkinointiluvan joko jo liittymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi VR.fi:ssä tai VR Mobiilissa.

 

Näin hyödyt kun tilaat uutiskirjeen:

  • Tarjoukset. Saat tiedon VR:n ja Veturin erilaisista matkatarjouksista. Sähköpostimarkkinointiluvan antaneet saavat nopeasti myös tiedon mahdollisista tarjouksista, joihin veturilaisille on myönnetty muutamien päivien ennakko-osto-oikeus.
  • Edut. Saat tiedon myös muista hyödyllisistä veturilaisten eduista, esimerkiksi yhteistyökumppaneidemme myöntämistä tarjouksista ja eduista junissa. Osan rahanarvoisista eduista löydät vain uutiskirjeistämme, eli luvan antaminen todella on hyödyllistä!
  • Tietoa ja uutisia. Uutiskirje sisältää tärkeää tietoa junaliikenteen palveluista, uutuuksista ja muutoksista.
  • Extra-arvonnat. Monet Veturin erilaisista arvonnoista ja kilpailuista ovat tarjolla vain Veturi-uutiskirjeessä, eli vain uutiskirjeen tilanneet voivat niihin osallistua. Näissä arvonnoissa on usein palkintoja esimerkiksi erilaisiin kutsuvieras- ja ennakkonäytöksiin, konsertteihin sekä urheilutapahtumiin, elokuvalippuja ja lahjakortteja.
  • Mahdollisuus vaikuttaa. Uutiskirjeiden kautta kutsumme veturilaisia mukaan testaamaan ja kehittämään palveluitamme; veturilaisista muodostetut testiryhmät ovat kertoneet mielipiteensä mm. verkkokaupan ja mobiilipalvelun kehitykseen.

Markkinointiluvan antaminen ja Veturi-uutiskirjeen tilaaminen siis kannattaa – niin varmistat itsellesi parhaat veturilaisen edut ja hyödyt!

Luvan annat helposti Omat tiedot -sivulla, kun kirjaudut sisään verkkopalveluun

Uutiskirjeen arvonnat

Uutiskirjeen Extra-arvonnoissa voit esimerkiksi voittaa lippuja eri huippuartistien keikoille tai festareille, jääkiekko-otteluihin, urheilutapahtumiin, elokuvien ensi-iltoihin tai kutsuvierasnäytäntöihin, messuille, teatteriin, risteilylle jne.

Extra-arvonnat