Mitä jos työ olisi tehty jo junassa?Moni luova työ ja kekseliäs idea on tehty junassa, maisemien vaihtuessa ikkunan takana. Turvallinen ja ympäristöystävällinen juna on nopea ja edullinen tapa taittaa työmatkat. Junamatka vapauttaa aikaa työnteolle ja uusille ajatuksille, mahdollistaen sekä tehokkaan ajankäytön että tilan tehdä ja keskittyä.

Tiesitkö, että junassa on kirjoitettu kirjoja, sävelletty musiikkia ja innovoitu uusia keksintöjäkin? Lue lisää siitä, mitä junassa on tehty ja löydä työmatkustamisen mahdollisuudet.Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Junalla turvallisesti ja mukavasti

Pidä kokous jo junassa

Juna tarjoaa oman neuvottelutilan jopa 12 hengen ryhmille, jolloin matka-aika tulee tehokkaaseen työkäyttöön ja kokous on käyty jo raiteilla. Ennakkoon tilaamalla tarjoilutkin hoituvat valmiiksi palaveripöytään. Tutustu kokousmatkoihin.

 

Edullista ja älykästä työmatkaa junalla

Tiesitkö, että junalla kuljettu työmatka on yritykselle aina edullisempi vaihtoehto kuin oman auton käytöstä annettu kilometrikorvaus? Yritysverkkokaupastamme varaat työmatkat helposti vaikka koko loppuvuodeksi. Kysy lisää.

Junalla turvallisesti ja mukavasti

Juna on turvallinen ja ympäristöystävällinen tapa taittaa koulu-, työ- tai usein kuljetut vapaa-ajan matkat. Junalla käytät matka-ajan hyödyksi ja teet tekemättömästä tehtyä jo matkalla, samalla kun vältät ruuhkat, pysäköintiongelmat ja kuljet huoletta keskustasta keskustaan. Katso aikataulut ja hinnat.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

 

Luovuus on tehty junassa

Moni Fingerporin kielikukkanen on istutettu junamatkan aikana

Maisemien vaihtuessa sarjakuvataiteilija Pertti Jarlan aivot tuulettuvat, ja moni hänen rakastetuista Fingerpori-sarjakuvistaan onkin saanut alkunsa junamatkalla. Jarla saa useimmat ideansa vain tarkkailemalla ja kuuntelemalla mitä ympärillä tapahtuu. Juna tarjoaakin oivat puitteet uusille kohtaamisille, ympäristön havainnoinnille sekä luovalle työskentelylle.

 

Riffit ja riimit kiitävät, kun juna kuljettaa Ellipsiä ja kitaraa.

Sooloartisti Ellips on kertonut synnyttäneensä paljon ideoita junassa, koska se on täydellinen paikka relata ja kuunnella levyjä. Hänestä juna on mahtava ympäristö kaikenlaiselle aivotoiminnalle, koska siellä ehtii mieli levätä ja ajatus saa virrata ihan omaan tahtiin. Joskus Ellipsistä vain pelkkä junan ikkunasta ulos tuijottaminen saa ajatukset lähtemään laukalle, jolloin syntyy uusia biisi-ideoita.

 

J.K. Rowling sai idean rakastetuimpaan kirjasarjaansa istuessaan junassa

Kun J.K. Rowling astui vuonna 1990 Machesterista King’s Crossin asemalle vievään junaan, hän ei vielä tiennyt, että perille päästyään hänellä olisi mielessään ajatus nuoresta velhosta, jolla olisi edessään seitsemän kirjan mittainen matka. Näin kuitenkin kävi, ja tämä junassa alkunsa saanut salamaotsainen velho on jo vuosia ollut maailmalle tuttu Harry Potterina.

 

Brittirokin klassikkokappale My Generation kirjoitettiin junassa

The Whon keulahahmo Pete Townshend on kertonut kirjoittaneensa osan legendaarisen My Generation -kappaleen kuolemattomista lyriikoista istuessaan junassa Lontoosta Southamptoniin. Junamatkalla syntyneestä lyriikanpätkästä kasvoi lopulta ikoninen musiikkiteos, joka siivitti The Whon matkan yhdeksi aikamme menestyneimmistä rockyhtyeistä.

 

Ensiapupakkaukseen keksimiseen johtanut keskustelu käytiin junassa

Vuonna 1888, junamatkalla kohti Coloradoa, eräs Robert Wood Johnson ajautui keskustelemaan amerikkalaisen rautatieyhtiön leivissä toimivan kirurgin kanssa. Lääkäri kertoi Johnsonille tapaturmista, joita matkustajat kohtasivat reissuillaan. Sairaalat olivat usein kaukana ja apua tarvittiin heti. Tästä keskustelusta Johnsonin päähän syttyi idea, josta jalostui maailman ensimmäinen ensiapupakkaus – Johnson & Johnson First Aid Kit.

 

 

 

Oletko jo meidän yritysasiakkaamme?

Kirjaudu yritysverkkokauppaan yritystunnuksillasi ja varaa loppuvuoden työmatkat. 

Lippuostoksille

 

Kiinnostuitko palveluistamme yrityksille?

Lisätietoja yrityksille tarjolla olevista palveluista ja ryhmämyynnistä.

Ota yhteyttä yrityspalveluihimme