Tampereelta Turkuun

Vikkelin matka Tampereelta Turkuun taittuu junalla! Halvimmillaan maksat Säästölipusta vain 9,70 euroa ja junan kyydissä on helppo levätä tai työskennellä. Säästölipulla on aina edullista matkustaa – olitpa opiskelija, eläkeläinen tai lapsi. Muistathan ostaa Säästölippusi hyvissä ajoin!
 

Osta halvat junaliput Tampere–Turku -reitille

Matkusta Tampereelta Turkuun helposti ja nopeasti junalla. Valitse sopiva matkustusajankohta ja hinta. Kun ostat matkasi ajoissa, säästät enemmän.

 

Tampereelta Turkuun nopeasti junalla

Etäisyys Tampereen rautatieasemalta Turun rautatieasemalle on noin 159 kilometriä. Junamatka taittuu yhdessä hujauksessa, kun matka-aika on nopeimmillaan tunti 44 minuuttia. Tampereelta pääsee Turkuun myös huippuedullisesti – halvimmillaan liput maksavat vain 9,70 euroa.

 

Tiesitkö tämän Tampereen ja Turun välisestä reitistä?

Junat Tampereen ja Turun välillä kulkevat Turku–Toijala-radalla. Ratayhteys rakennettiin vuonna 1876 ja on etäisyydeltään 131 kilometriä. Tampereen ja Turun rautatieasemat rakennettiin myös samana vuonna, 1876.

Turun uusi asemarakennus, jonka nimi muutettiin kesällä 2010 Turun päärautatieasemaksi, rakennettiin vuonna 1940. Turku on myös Suomen ainoa kaupunki, jossa on kolme rautatieasemaa (Turku, Turku satama ja Kupittaa), joissa pysähtyy kaukoliikenteen junat. Muista myös katsoa junat kartalla -palvelusta, missä junat kulkevat tällä hetkellä Tampereen ja Turun välillä!

 

Junat Tampereelta Turkuun pysähtyvät näillä asemilla:

 

Katso videolta Turun matkavinkit

Kesällä 2017 Iina ja Paula matkustivat junalla ympäri Suomen tutustuen eri kaupunkeihin. Mitä muuta nähtävää Turussa on kuin jokiranta? Katso Iinan ja Pauliinan vinkit videolta!