Junalla Tampereelle

Tampere

 

Tampere tarjoaa kaikenikäisille runsaasti katsottavaa ja koettavaa. Monipuolisia kulttuuritapahtumia on tarjolla ympäri vuoden, ja kesällä varsinkin Särkänniemen huvipuisto ja lukuisat luonnonkauniit uimarannat tarjoavat mieliinpainuvaa tekemistä koko perheelle. Tampereelle kulkee lukuisia junavuoroja vuorokaudessa eri puolilta Suomea.
 

Katso ajankohtaiset edut

Suuntaa Kirjamessuille Veturi-hintaan

Lokakuussa nautitaan hyvistä kirjoista, viinistä ja ruuasta. Veturilaisena saat aikuisten pääsylipusta 4 euron alennuksen, kun ostat liput ennakkoon Messukeskuksen verkkokaupasta. Suuntaa Helsingin Kirjamessuille ja Viini ja Ruoka -messuille, Veturi-etu on voimassa 25.10. asti!

Etuhintaiset liput veturilaisille Järven ja Metsän tarina -konserttiin

Koe ainutlaatuinen konsertti Espoon Metro Areenalla marraskuussa! Järven tarina ja Metsän tarina -konsertti yhdistää elokuvien hienoimmat kohtaukset elävään musiikkiin. Veturilaisena pääset kokemaan tämä huiman elämyksen etuhintaan!

Go Winter Expon liput etuhintaan veturilaisille

Oispa talvi! Uusi aktiivisen talviharrastamisen tapahtuma GoExpo Winter tuo takuuvarmasti lunta Helsinkiin 3.–5.11. Veturilaisena saat 4 € alennuksen pääsylipusta, kun hankit lippusi Messukeskuksen verkkokaupasta 2.11. mennessä.

Karmiva karnevaali kutsuu veturilaiset Särkänniemeen

Karmivaa karnevaalia vietetään syyslomaviikolla 14.–21.10.2017. Veturilaisena pääset kokemaan tunnelmallisen pimeän Särkänniemen etuhintaan.

Veturilaisille syysloman majoitus etuhintaan Tampereella

Syyslomassa on syytä kerrakseen lähteä rentoutumaan hotellilomalle. Veturilaisena saat 25 % alennuksen Holiday Inn Tampere - Central Station -hotellin päivän hinnasta. Lisäksi saat ravintola Martinassa pizzan ja juoman 15 eurolla!

Veturilaisena risteilet edullisemmin

Ota keula kohti yhdessäoloa ja yhteisiä elämyksiä Veturi-hintaan Helsingistä tai Turusta. Varaa matkasi 22.10. mennessä ja suuntaa seilaamaan.

Osta edulliset Interrail-liput – nyt tarjoushintaan!

Lähde talvilomalle Interraililla. Saat normaalihintaisesta Interrail Global Pass -kortista 15 % alennusta, kun ostat kortin 1.10.–31.12.2017.

Autojunapaketti kahdelle
alk. 135 €

Miksi ajaa, kun voi levätäkin? Yöjunan makuuvaunussa pääset mukavasti perille ja aamulla matka jatkuu kätevästi omalla autolla. Lataa itsesi Lapin-lomalle jo tänään – tarjoushinnat ovat voimassa 13.12. asti!

Makuupaikka alkaen 49 €

Lataa itsesi Lapin-lomalle ja matkaa mukavasti makuuvaunussa! Varaa matkasi jo tänään ja varmista levollinen matka Lappiin – tarjoushinnat ovat myynnissä 13.12. asti!

Veturi-etu: Yö- ja autojunissa aamiainen etuhintaan

Saat Veturi-korttia näyttämällä All Day Breakfastin viiden euron etuhintaan (normaalihinta 7,90 €) kaikissa yö- ja autojunissa 19.9.–20.12.2017.

Osta aiemmin, maksa vähemmän – säästölipuilla matkustat aina edullisesti

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Osta lippusi ajoissa ja varmista itsellesi edullinen Säästölippu. Kevään halvimmat junamatkat ostetaan nyt!

Miltä tuntuisi tienata matkarahaa junassa istumalla?

Veturilaisten matkasetelin kerrytys on nyt käynnissä! Kun ostat kirjautuneena Veturi-tunnuksilla 1.10.–31.12.2017, voit saada tammikuussa uusia reissuja varten matkasetelin.

Etuja Allegro-junan asiakkaille!

Allegron asiakkailla on hyvät oltavat! Pääset nyt nauttimaan lukuisista eduista Helsingin-matkasi aikana. Vaihtuvat Allegro-edut tarjoavat edullisia kokemuksia ja tarjouksia ympäri Helsinkiä.

Veturi-kortilla kestoetuja ravintolavaunussa!

Veturi-kortilla nyt yhä enemmän etuja. Monipuoliset edut ovat voimassa toistaiseksi kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa Veturin mobiilikortilla.

Vierailulla Helsingin seudulla?

Helsingin seudulla pääsee matkustamaan kätevästi joko mobiililipulla tai vuorokausilipulla. Vuorokausilipun voit ostaa etukäteen verkkokaupasta 1–7 päiväksi. HSL Mobiililippu -sovelluksella voit osta kertalipun, joka on voimassa 80 minuuttia ostohetkestä.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

 

Osta junalippusi Tampereelle tästä!

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Katso halvat matkat

Tampereelle voit matkustaa mukavasti ja nopeasti junalla. Hintakalenterin avulla löydät halvat matkat junalla Tampereelle.

Katso hintakalenteri

Tampereen rautatieasema

Tampereen funkkistyylinen asema sijaitsee keskellä kaupunkia erinomaisten jatkoyhteyksien äärellä.

Tutustu aseman palveluihin