Junalla Tampereelle

Tampere

 

Tampere tarjoaa kaikenikäisille runsaasti katsottavaa ja koettavaa. Monipuolisia kulttuuritapahtumia on tarjolla ympäri vuoden, ja kesällä varsinkin Särkänniemen huvipuisto ja lukuisat luonnonkauniit uimarannat tarjoavat mieliinpainuvaa tekemistä koko perheelle. Tampereelle kulkee lukuisia junavuoroja vuorokaudessa eri puolilta Suomea.
 

Katso ajankohtaiset edut

Festarijunalla Ilosaareen
12.–14.7.2019

Joensuun Laulurinne täyttyy juhlijoista, kun Ilosaarirock marssittaa musiikkitaivaan tähdet lavoille. Lisätyt junavuorot takaavat huolettoman ja ympäristöystävällisen festarimatkan.

Raiteet vievät Ruisrockiin
5.–7.7.2019

Ruissalossa vietetään perinteisesti kesän aurinkoisin viikonloppu maailmanluokan artistien tahdissa. Nauti huolettomasta ruissiviikonlopusta festarijunalla.

Hetkessä Jyväskylän
Neste Ralliin 1.–4.8.2019

Rallimaailman kerma kokoontuu jälleen legendaarisen vauhdikkaaseen MM-osakilpailuun Jyväskylän sorateille. Ekstrajunat kuljettavat perille helposti ja ympäristöä säästäen.

Junalla Jukolan viestiin
15.–16.6.2019

Suunnistajien vuoden kohokohta Jukolan viesti järjestetään Kangasalla. Junalla pääset helposti ja ympäristöä ajatellen perille.

Rautateitse Rockfesteille
7.–9.6.2019

Rockfest on metallifanille silkkaa juhlaa, kun lavalle nousevat mm. KISS, Def Leppard, Slipknot ja Disturbed. Festarijuna Hyvinkäälle on mukavuuden ja luonnon ystävän valinta.

Junalla Metallican keikalle Hämeenlinnaan 16.7.2019

Kantolan tapahtumapuisto järisee Metallican soitosta 16.7. Osta junalippusi ajoissa ja vietä unohtumaton keikkapäivä. 

Veturi-etu: Rockfestin liput alennushintaan

Hyvinkäästä kajahtaa! Veturilaisena pääset etuhintaan Rockfestiin. Osta lippusi nyt 20 % alennuksella – etu on voimassa 9.6. asti.

Veturin kesäetu Särkänniemeen

Vietä kesän hauskin päivä Särkänniemessä – ja vielä toinenkin! Veturilaisena saat seuraavan päivän huvipuistorannekkeen puoleen hintaan koko perheelle. Etu on voimassa 24.8. asti.

Osta aiemmin, maksa vähemmän – säästölipuilla matkustat aina edullisesti

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Osta lippusi ajoissa ja varmista itsellesi entistä edullisen Säästölipun.

Etuja Allegro-junan asiakkaille!

Allegron asiakkailla on hyvät oltavat! Pääset nyt nauttimaan lukuisista eduista matkasi aikana. Vaihtuvat Allegro-edut tarjoavat edullisia kokemuksia ja tarjouksia ympäri Pietaria sekä Helsinkiä. 

Veturi-kortilla kestoetuja ravintolavaunussa!

Veturi-kortilla nyt yhä enemmän etuja. Monipuoliset edut ovat voimassa toistaiseksi kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa Veturin mobiilikortilla.

Vierailulla Helsingin seudulla?

Helsingin seudulla pääsee matkustamaan kätevästi joko mobiililipulla tai vuorokausilipulla. Vuorokausilipun voit ostaa etukäteen verkkokaupasta 1–7 päiväksi. HSL Mobiililippu -sovelluksella voit osta kertalipun, joka on voimassa 80 minuuttia ostohetkestä.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

 

Osta junalippusi Tampereelle tästä!

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Katso halvat matkat

Tampereelle voit matkustaa mukavasti ja nopeasti junalla. Hintakalenterin avulla löydät halvat matkat junalla Tampereelle.

Katso hintakalenteri

Tampereen rautatieasema

Tampereen funkkistyylinen asema sijaitsee keskellä kaupunkia erinomaisten jatkoyhteyksien äärellä.

Tutustu aseman palveluihin