Siviilipalvelusvelvolliset

 

Matkustaminen kaukoliikenteessä

Suorittaessasi Suomessa siviilipalvelua saat alennusta Peruslipusta vapaa-ajan matkoillasi. Lipuntarkastuksen yhteydessä junassa sinun tulee esittää voimassa oleva siviilipalvelustodistus.

  Peruslippu Säästölippu
Siviilipalvelusvelvollisen alennus -30 %* -
Lippu on voimassa siihen merkittynä päivänä ja siihen merkityssä junassa x x
Lipun ostopaikat: Verkkokaupasta, palveluaseman lipunmyynnistä tai lippuautomaatista, puhelimitse VR Asiakaspalvelusta tai junan konduktööriltä Verkkokaupasta, palveluaseman lipunmyynnistä tai lippuautomaatista, puhelimitse VR Asiakaspalvelusta
Lipun toimitus Nouto asemalta tai R-kioskilta, itse tulostettu lippu, sähköpostin liite tai tekstiviestinä matkapuhelimeen Nouto asemalta tai R-kioskilta, itse tulostettu lippu, sähköpostin liite tai tekstiviestinä matkapuhelimeen
Lipun lähtöpäivän ja -ajan muuttaminen (ei matka reittiä) maksutta 5 €/muutos ennen junan lähtöä. Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan junavuoroon, hintaero peritään vaihdon yhteydessä. Erotusta halvempaan junalippuun ei hyvitetä. 5 €/muutos ennen junan lähtöä. Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan junavuoroon, hintaero peritään vaihdon yhteydessä. Erotusta halvempaan junalippuun ei hyvitetä.
Lipun peruutus Peruutusturva 10 € lipun oston yhteydessä Peruutusturva 10 € lipun oston yhteydessä
Lippuehdot Peruslipun ehdot Säästölipun ehdot
 

*Huom! Kaukoliikenteen Peruslipun hinta siviilipalvelusmiesalennuksella pyöristetään ylöspäin seuraavaan tasaeuroon.

 

Matkustaminen lähiliikenteessä

Kun suoritat Suomessa siviilipalvelua, saat 50 % alennuksen lähiliikenteen maksualueen lipusta. Lipuntarkastuksen yhteydessä junassa sinun tulee esittää voimassa oleva siviilipalvelustodistus. Lähiliikenteen junissa on vähimmäismaksu 2,60 €.

 

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...