Siviilipalvelusvelvolliset

 

Matkustaminen kaukoliikenteessä

Suorittaessasi Suomessa siviilipalvelua saat alennusta sekä peruslipusta että säästölipusta vapaa-ajan matkoillasi. Lipuntarkastuksen yhteydessä junassa sinun tulee esittää voimassa oleva siviilipalvelustodistus.

  Peruslippu Säästölippu
Siviilipalvelusvelvollisen alennus -30 % -30 %
Lippu on voimassa siihen merkittynä päivänä ja siihen merkityssä junassa x x
Lipun ostopaikat Verkkokaupasta, rautatieaseman palvelupisteestä tai lippuautomaatista, puhelimitse VR:n asiakaspalvelusta tai junan konduktööriltä. Verkkokaupasta, rautatieaseman palvelupisteestä tai lippuautomaatista, puhelimitse VR:n asiakaspalvelusta tai junan konduktööriltä.
Lipun toimitus Nouto asemalta tai R-kioskilta, itse tulostettu lippu, sähköpostin liite tai tekstiviestinä matkapuhelimeen Nouto asemalta tai R-kioskilta, itse tulostettu lippu, sähköpostin liite tai tekstiviestinä matkapuhelimeen
Lipun lähtöpäivän ja -ajan muuttaminen (ei matka reittiä) maksutta 5 €/muutos ennen junan lähtöä. Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan junavuoroon, hintaero peritään vaihdon yhteydessä. Erotusta halvempaan junalippuun ei hyvitetä. 5 €/muutos ennen junan lähtöä. Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan junavuoroon, hintaero peritään vaihdon yhteydessä. Erotusta halvempaan junalippuun ei hyvitetä.
Lipun peruutus Peruutusturva 10 € lipun oston yhteydessä Peruutusturva 10 € lipun oston yhteydessä
Lippuehdot Peruslipun ehdot Säästölipun ehdot
 

 

Matkustaminen VR:n lähiliikenteessä

Kun suoritat Suomessa siviilipalvelua, saat 50 % alennuksen VR:n lähiliikenteen lipusta. Lipuntarkastuksen yhteydessä junassa sinun tulee esittää voimassa oleva siviilipalvelustodistus.

 

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...